Hernia Repair Oefening

Hernia's kan zeer pijnlijk letsel en meestal vereist operatie te herstellen. Soms echter, eenvoudige oefeningen kunnen helpen herstellen van de zwakke buikwand genoeg over je dagelijkse leven te gaan zonder veel pijn, indien van toepassing op alle.

Het identificeren van een Hernia Injury

Eerst moet je om te bepalen wat een hernia is. Soms wanneer een persoon zwakkere buikspieren, kan een orgaan zijn weg duwen door de buikwand. Vaak, met goed gestemde abs zal helpen de organen op hun plaats blijven, voorkomen dat ze door middel van het duwen. Oefeningen om hernia te voorkomen liggen voor de hand. Het versterken van uw kern door middel van maag crunches en hardlopen zijn zeer effectief, maar als u al een hernia, zullen deze oefeningen erg moeilijk uit te voeren zijn.

aerobic Oefeningen

Voor mensen die al lijden door middel van een hernia letsel, de beste kans bij hernia reparatie zonder operatie is aerobics. Die aërobe oefeningen voor 30 minuten drie tot vier keer per week zullen helpen de aangetaste spieren rond de hernia. Als de spieren contract, zullen ze beginnen aan het zachte weefsel terug te duwen op zijn plaats, maar niet de resultaten over nacht verwachten. Enkele voorbeelden van aerobic oefeningen die je kunt doen zijn stationaire fietsen en, belangrijker nog, het zwemmen. Zwemmen is het beste, want als je zwemmen, zal de druk van het water van de hernia te houden van bewegen. Dit zal enige tijd om zich volledig op te lossen te nemen. Als de hernia is zeer ernstig, kunnen een truss of brace nodig om de hernia zijn plaats te houden tijdens het trainen.

geavanceerde Oefeningen

Er zijn een paar andere oefeningen die je kunt uitproberen die kunnen helpen reparatie van uw hernia. Leg op je rug liggen met uw voeten hoger dan uw hoofd. Til langzaam je benen omhoog terwijl het proberen om ze zo recht mogelijk te houden. Zodra ze worden opgevoed over een voet boven de beensteun langzaam spreid je benen uit elkaar.

Een andere oefening is overhead fietsen. Nogmaals, liggen met je voeten op een hoger niveau dan je hoofd. Til je knieën overhead en doe een fiets-beweging.

Voordat u een van deze oefeningen te doen, moet je af te zorgen dat uw arts tekenen op hen, en als u schieten buikpijn, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.