Hernia Oefeningen

Veroorzaakt door de dislocatie van een van de sponsachtige schijven tussen wervel van de ruggengraat, kan een hernia ernstige ongemak in die beïnvloedt. Hoewel de meeste gevallen van een hernia duidelijk binnen een week met voldoende rust en verminderde lichamelijke activiteit, eenvoudige stretchoefeningen kunnen helpen verlichten van de pijn en de symptomen van een hernia te verminderen.

Terug Bij het verlengen van Oefening

Een back verlengen oefening kan helpen de druk en pijn veroorzaakt door een hernia te verminderen. Om te beginnen, ga rechtop staan ​​met de armen aan uw zijde. Vervolgens buigen naar voren met uitgestrekte armen voor je. Zorg ervoor dat u zich richten op het verlengen van de rugspieren, maar als je extreme pijn ervaart, ga dan niet verder te rekken, omdat dit extra ongemak kan veroorzaken. Houd positie gedurende twee seconden, dan langzaam terug te keren naar een rechtopstaande positie, het behoud van de controle van uw rugspieren. Herhaal dit 10 keer.

Backwards Lean Oefening

Een van de krachtigste oefeningen voor patiënten die lijden aan een hernia is achteruit stretch voeren. Om deze oefening uit te voeren, ga rechtop staan ​​met de handen ontspannen op de heupen. leunen langzaam terug, houden de rug uitgelijnd en recht. Strek zoveel is comfortabel, en houd positie gedurende vijf seconden. Langzaam terug naar rechtop. Herhaal vijf keer. Ga niet verder uitrekken als je extreme pijn of ongemak ervaren.

Neerwaartse Dog Oefening

De neerwaartse hond, een populaire yoga verplaatsen, kan ook helpen verlichten van de pijn voor patiënten die lijden aan een hernia. Om op je buik te voeren, liggen met de armen gebogen en handen net naast de schouders. Langzaam til je bovenste helft terwijl benen afgestemd op de vloer. Doorgaan tillen totdat armen uitgestrekt en het ondersteunen van het lichaam. Uw rug moet worden gebogen en je buik zou moeten zijn van de grond. Houd gedurende vijf seconden, dan langzaam terug naar de grond en rust. Herhaal vijf keer.