Herbal remedies voor gezwollen melkklieren

Herbal remedies voor gezwollen melkklieren

Gezwollen melkklieren worden geassocieerd met kanker, borst infecties en melk duct blokkades. Wanneer u borstklieren opgezwollen, ervaar je pijn in de borst of gevoeligheid, roodheid, ontstekingen en vermoeidheid. Conventionele behandeling bestaat uit antibiotica en pijnstillers, maar deze zijn niet geschikt voor iedereen. Kruiden kunnen helpen verlichten van de symptomen. Raadpleeg uw zorgverlener voor een diagnose vóór het begin van kruiden-behandeling.

Herbal Acties

Kruiden voor gezwollen melkklieren werken op verschillende manieren. Anti-inflammatoire en pijnstillende kruiden helpen verminderen roodheid en ontsteking en pijn kan verlichten. Lymfatische reinigingsmiddelen helpen afvoer van gifstoffen uit het borstweefsel. Antimicrobiële en immunostimulerende kruiden uw lichaam helpen om infecties te bestrijden. Neem contact op met een gekwalificeerde arts om advies over de dosering en de voorbereiding van kruiden voor gezwollen melkklieren.

Calendula

Calendula, of Calendula officinalis, is een jaarlijkse of tweejaarlijkse kruid dat groeit in heel Europa. Kruidendokters gebruik maken van de heldere gele en oranje bloemen lokaal inflammatoire problemen, met inbegrip van huidziekten, wonden, schimmelinfecties en brandwonden te behandelen. De plant is rijk aan saponinen, triterpenen en flavonoiden en antimicrobiële en anti-inflammatoire werking. In zijn boek 2003, "Medische Herbalism: The Science and Practice van kruidengeneeskunde," klinische herbalist David Hoffmann adviseert calendula voor mastitis, een bacteriële infectie borst. Als uw gezwollen borstklieren zijn het gevolg van mastitis en uw borstweefsel besmet is geraakt, het aanbrengen van calendula plaatselijk bijdraagt ​​tot het verminderen zwelling, bestrijden van infecties en genezen pijnlijke weefsel. Gebruik geen calendula als je allergisch bent voor planten in de familie Aster hebben.

Por

Poke, of Phytolacca Americana, is een vaste plant in Noord-Amerika en de Middellandse Zee. Traditionele genezers gebruiken de wortels en bessen voor inflammatoire aandoeningen, met inbegrip van mastitis, amandelontsteking en reuma. Por bevat krachtige saponinen, lignanen en lectinen en een immuunstimulerend middel en lymfe reinigingsmiddel. In hun boek 2001, "kruidengeneesmiddelen," natuurgeneeskundige artsen Asa Hershoff en Andrea Rotelli raden u porren voor mastitis op de klieren te reinigen, schakelt de infectie en gezwollen borsten te verminderen. Herbalist David Hoffmann zak dat nuttig is voor lymfatische klier problemen zoals mastitis, en kan inwendig of uitwendig wordt gebruikt als een kompres. Gebruik dit kruid niet gebruiken terwijl u borstvoeding of als je zwanger bent.

Dong Quai

Dong quai, of Angelica sinensis, is een lange tweejarig kruid met paraplu-achtige groenachtige bloemen. Het is een inwoner van Azië en een belangrijk kruid in de traditionele Chinese geneeskunde of TCM. Beoefenaars gebruik maken van de wortels om onregelmatige menstruatie, bloedarmoede en constipatie te behandelen. Dong quai kan helpen verlichten van pijn in de borst veroorzaakt door gezwollen melkklieren. Natuurgeneeskundige artsen Asa Hershoff en Andrea Rotelli staat dat het mogelijk is sterker dan aspirine en vermindert de ontsteking en borsten. Het helpt ook duidelijk verstopte borstweefsel. Gebruik dit kruid niet als u zwanger bent.