Herbal Remedies om weeën

Herbal Remedies om weeën

Verloskundigen maken vaak gebruik van kruidenmiddelen om weeën beginnen of klaar de baarmoeder en de baarmoederhals naar arbeid. Terwijl vele kruiden uteriene contracties kunnen stimuleren moet enige niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Kruiden mag alleen worden gebruikt op het moment tijdens de zwangerschap en in de door uw arts doses. Neem nooit kruidenmiddelen om weeën beginnen zonder de goedkeuring van uw arts's; Daarbij kan u of uw baby schaden.

professioneel gebruik

In 1999, de Universiteit van West Virginia enquêtes verstuurd aan gecertificeerde verpleegster-vroedvrouwen die lid zijn van de leden van de American College of Nurse-Verloskundigen waren. De universiteit heeft de resultaten gepubliceerd in het mei-juni 1999 "Journal of Nurse-Midwifery." Van de 172 bruikbare enquêtes teruggestuurd, 90 verloskundigen gemeld dat ze gebruikte kruiden en 82 meldde ze dat niet deden. Verloskundigen die kruiden gebruikt waren iets jonger en meer kans te leveren thuis of op geboortekamer centers in plaats van in het ziekenhuis. Verloskundigen in de enquête die kruiden die zowel direct voorgeschreven en ook indirect stelde hen om patiënten te gebruiken.

types

De aard van de kruiden gebruikt meestal om arbeid te beginnen aan de Universiteit van West Virginia studie in 1999 opgenomen wonderolie, gebruikt door 93 procent; blue cohosh, gebruikt door 64 procent; rode framboos blad, gebruikt door 63 procent; teunisbloemolie, gebruikt door 60 procent en zilverkaars, gebruikt door 45 procent. Teunisbloemolie was het kruid vaakst bestudeerde in de verloskunde school. Vijfenzeventig procent van de CNMs die kruiden gebruikt om de weeën te stimuleren gebruikte kruiden voordat de traditionele arbeid-stimulerende drugs zoals pitocin.

Bijwerkingen

Volgens een onderzoek uit 2003 gepubliceerd in "complementaire therapieën in de verpleegkunde en vroedkunde" door de Britse verloskundige Denise Tiran van de University of Greenwich, moet blauw cohosh niet worden gebruikt in de arbeid als gevolg van wat kan leiden tot gebrek aan zuurstof in de foetus, evenals eventueel verhogen van de kans op hartproblemen bij de foetus. Zilverkaars moet voorzichtig worden gebruikt; veel suggereren niet het gebruik van zilverkaars helemaal voor zwangere vrouwen, Tiran waarschuwt. Rode frambozen thee mag alleen in het derde trimester worden genomen en moet niet helemaal door vrouwen worden met een geschiedenis van voorgaande vroeggeboorte of vrouwen met vorige uteriene chirurgie.

studies

Studies van het gebruik van kruiden te beginnen contracties schaars ondersteunen. Een 2001 Cochrane Review, de enige beschikbare onderzoek over het gebruik van wonderolie, was klein en slecht gedaan; de studie toonde aan alle vrouwen die wonderolie nam voelde misselijk en er was geen verschil in keizersnede leveringen, meconium vlekken of Apgar scores op vijf minuten, Dr. AJ Kelly van het Koninklijk College van Verloskundigen en Gynaecologen gerapporteerd. Een 1988 studie gemeld in "Critical Care Medicine" van JS Steingrub van Baystate Medical Center, meldde een geval van vruchtwater embolie, een levensbedreigende complicatie, na ricinusolie toediening. Een 2007 Journal of Verloskunde & Women's Health artikel door Bryan P. Bayles, Ph.D van de Universiteit van Texas Health Science Center staten, rode framboos blad en blauw en zilverkaars hebben allemaal mogelijk dosis-afhankelijke paradoxale ontspanning en stimulatie effecten op de baarmoeder .