Herbal Manieren om zich te ontdoen van blaasinfecties

Herbal Manieren om zich te ontdoen van blaasinfecties


Blaasontstekingen zijn ook bekend als urineweginfecties, of urineweginfecties. Deze infecties veroorzaken pijnlijke en vaak moeten plassen, bloed in de urine en zelfs koorts. Het is belangrijk dat een persoon worden gediagnosticeerd en zo snel mogelijk behandeld. Het is nu mogelijk om je blaasontsteking thuis te diagnosticeren door de aankoop van een test strip op elk apotheek. Als u een positieve diagnose, kunt u beginnen met behulp van een aantal home remedies voor het opruimen van de infectie.

Appelcider azijn

Gebruik appelazijn als een drankje of een bad als je een blaasontsteking.

Voeg 2 eetlepels van het aan een 8-ounce glas water en drink het neer. Doe dit elke keer dat u een glas water, die moet worden acht keer per dag te drinken. Het water en de appelazijn zal spoelen van uw systeem en zich te ontdoen van de bacteriƫn die oorzaak is van uw blaasontsteking. Het is belangrijk dat u dit doet, ook al zal je vaker plassen. Het kan nog steeds pijnlijk zijn bij het plassen, maar de symptomen zullen geleidelijk aan te verbeteren, totdat je lichaam is volledig vrij van de infectie.

De andere manier is om 1 kop appelazijn giet het in een bad van warm water en vervolgens genieten in het voor 15 minuten. Doe dit een keer per dag. U kunt dit ook gebruiken als een methode om blaasontsteking voorkomen.

Cranberry sap

De meeste mensen weten dat cranberry sap is effectief in het wegwerken van blaasontstekingen, maar ze zijn niet zeker waarom. Cranberry sap bevat hippuurzuur, die werkt om de bacteriƫn te plakken aan de wanden van de blaas en de urinewegen. Indien de bacterie niet kan vasthouden aan het lichaam, worden ze gespoeld met urine.

U moet drinken drie glazen cranberrysap elke dag tot u zich beter voelt. Het zou gunstig blijven drinken van cranberrysap voor minstens een week nadat de symptomen verdwenen zodat de blaasontsteking niet terug komen.

Goldenrod Tea

Goldenrod staat bekend als een diureticum, wat betekent dat het werkt om het spoelen van de urinewegen. U kunt online kopen guldenroede theezakjes (zie bronnen) of bij uw lokale health food winkel.

Giet kokend water over een guldenroede theezakjes en laat het steil voor 4 minuten; Voeg zoetstof indien gewenst. Drink deze thee twee tot vier keer per dag totdat uw blaas infectie is verdwenen.