Herbal Cures voor neusslijm Buildup

Verkoudheid en allergie kan een ophoping van slijm in de neus veroorzaken. Kruidengeneesmiddelen kunnen helpen verwijderen neusslijm opbouw zonder de bijwerkingen vaak op recept en over-the-counter decongestiva.

Het gebruik van kruiden-supplementen

Een misvatting is dat alle plantaardige producten zijn veilig, omdat ze zijn natuurlijk. Hoewel de meeste kruiden-producten veilig zijn voor algemeen gebruik, zijn er bepaalde uitzonderingen. Sommige kruiden kunnen interageren met geneesmiddelen op recept, en anderen moeten worden vermeden als u een bepaalde medische aandoeningen of allergieën. Neem contact op met uw arts of een ervaren kruidendokter voordat u begint met het gebruik van plantaardige producten. De aankoop van producten samengesteld uit een enkel kruid zal u toelaten om het probleem te lokaliseren gemakkelijk moet je een negatieve reactie. Neem altijd de dosering instructies aandachtig.

expectorantia

Expectorantia helpen dun en los slijm en te verdrijven uit het lichaam. Een kruiden slijmoplossend, een favoriet van uw auteur, is de kruiden-combinatie van fenegriek en tijm, verkrijgbaar in capsule vorm. Vaak op de markt gebracht als een natuurlijke decongestivum, dit product verdunt het slijm in je neus en helpt uw ​​lichaam te verdrijven het slijm. Het kan worden genomen voor meerdere dagen als je een verkoudheid of eenvoudige slijm opbouw, of u kunt een cursus van deze combinatie te nemen van enkele maanden als u problemen met chronische nasale en sinus slijm opbouw hebben. Fenegriek kan de bloedsuikerspiegel te verlagen, dus als je een diabetische, zorgvuldig te controleren uw bloedsuikerspiegel bij het nemen van fenegriek. Horehound heeft ook slijmoplossend eigenschappen. Horehound snoepjes zijn een ouderwetse remedie tegen verkoudheid. Zij rustgevend voor de keel, en zolang ze werkelijke horehound bevatten, werken ook slijmoplossend magie. Net als fenegriek, kunnen horehound leiden tot een verlaging van de bloedsuikerspiegel, al is dat waarschijnlijk geen probleem zijn als u het inname in snoep vorm. Hysop is ook een slijmoplossend en wordt gezegd dat antivirale eigenschappen te hebben. Maak een thee van de bladeren. De marshmallow kruid is een andere natuurlijke slijmoplossend die ook decongestivum eigenschappen en helpt de spijsvertering. Herbal marshmallow is het meest gemakkelijk te vinden in te vullen formulier.

Andere werkingsmechanismen

Kruiden kan ook helpen het lichaam produceren minder slijm zodat het niet opbouwen. Ogentroost is een kruid dat bijdraagt ​​tot het verminderen slijmsecretie door het stabiliseren van slijmvliezen in de neus die ontstoken zijn geworden. Sambuca of vlierbloesem, daarentegen, heeft natuurlijke adstringerende eigenschappen, die opdrogen overtollig slijm.