Herbal Cures voor de ziekte van Lou Gehrig

Lou Gehrig's ziekte, voorheen bekend als amyotrofe laterale sclerose, een fatale neuromusculaire ziekte die leidt tot progressief verlies van spierkracht en uiteindelijk leidt tot verlamming. De ziekte tast de motorische neuronen die de vrijwillige spieren, zoals die van de armen, benen, voeten en keel te beheersen, maar heeft geen invloed op de geest of de zintuigen, waardoor waardoor de patiënt zich volledig bewust van zijn verzwakte toestand naarmate de ziekte verergert. Hoewel er geen bekende medische behandelingen voor de ziekte van Lou Gehrig, zijn er verschillende kruiden die de toestand uithardt in sommige gevallen.

Kruiden die de ziekte tegengaan

Er zijn een aantal kruiden die de degeneratie van de spieren die de kenmerkende symptoom van de ziekte van Lou Gehrig tegengaan. In het bijzonder, de meest voorkomende kruiden gebruikt voor dit doel zijn gember, cayennepeper, kaneel, chaparral, maagdenpalm en goldenseal wortel. Veel van deze kruiden kan worden gevonden in het kruid gedeelte van uw supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan. Gewoon strooi royale hoeveelheden van deze verschillende kruiden op de top van uw dagelijkse maaltijden en je moet beginnen om verbetering van uw gespierde degeneratie zien.

Kruiden die de Zenuwen Repair

Omdat de ziekte van Lou Gehrig beïnvloedt de zenuwen, is het belangrijk om te proberen beschadigde zenuwen te herstellen om de conditie te genezen. De beste kruiden ter beschikking van de zenuwen te repareren zijn valeriaan, kamille, kaneel, kava kava, passiebloem en blauw ijzerhard. Deze kruiden zijn gemakkelijk verkrijgbaar in reformwinkels en kan worden gestrooid op voedsel of geconsumeerd in de vorm van thee. Om een ​​helende kruidenthee te maken, kies een van de kruiden toe en meng de poedervorm van het kruid in kokend water. Steile de thee gedurende 10 tot 15 minuten. Volg de aanwijzingen op de fles of doos om de dosering informatie voor elke individuele kruid te vinden. Sommigen kunnen meerdere malen per dag worden geconsumeerd, terwijl andere slechts dagelijks of wekelijks te worden genomen.

Voorzorgsmaatregelen

Begin nooit geen kruidenmiddelen zonder overleg eerst met uw arts. Net als medicinale behandelingen, kunnen kruiden ook ongewenste bijwerkingen veroorzaken. Zorg ervoor dat u ongebruikelijke symptomen, zoals een droge mond of maagklachten mee, na het nuttigen van een van deze kruiden. Als uw toestand niet verbetert na een aantal weken van de behandeling, stoppen met het gebruik van deze kruiden en raadpleeg uw arts voor andere alternatieve behandelingen.