Herbal Cream voor artritis

Artritis, een chronische degeneratieve ziekte van de gewrichten, treft een op de vijf volwassenen. Hoewel verscheidene effectieve therapie de symptomen, zijn er geen behandelingen voor de meeste vormen van deze ziekte. Een alternatieve therapie, kruiden-room, kan worden beschouwd door degenen die liever geen medicijnen of die extra hulp nodig hebben te nemen.

Wat is artritis?

Artritis meestal van invloed op de gewrichten, het vernietigen van de verbindende - en smeren - delen van het gewricht. Je botten moeten soepel en pijnloos bewegen uw gewrichten. Met artritis, gewrichten verliezen dat vermogen en de wrijving en pijn optreedt.
Artritis treft meer vrouwen dan mannen, en juveniele artritis treft meer dan 300.000 in de Verenigde Staten alleen. Artritis, in tegenstelling tot eenvoudige pijn en stijfheid, kan leiden tot ernstige complicaties en handicaps.

State of Care

Voor het grootste deel, artritis geen genezing. Echter, therapieën, medicijnen en chirurgie meeste symptomen vaak afnemen. Niet alle mensen die lijden aan artritis vinden volledige verlichting. Daardoor aantal naar alternatieve oplossingen zoals plantaardige crèmes.

Herbal Crèmes voor artritis

Omdat ze niet zijn geregeld, aanbieders van kruiden crèmes hebben hun producten voor analyse voorgelegd aan de inhoud of de effectiviteit te bepalen. Als gevolg hiervan moet u zich ervan bewust dat elke crème zal verschillen van de volgende. Elk van hen zal verschillende claims, vaak verschillend van elkaar te maken.

Geschiedenis van de fytotherapie

Het gebruik van kruiden voor de behandeling van de ziekte dateert van voor de beschaving. Cherokee Indianen, bijvoorbeeld, wist van de palliatieve profiteert van de bast van de wilg. Niet elk medicijn komt uit een kunstmatige bron - veel van de hedendaagse moderne medicijnen hebben wortels in de natuurlijke geneesmiddelen uit het verleden.

effectiviteit

Omdat je pijn in je gewrichten en je huid is zeer effectief in het houden van zelfs de kleinste microben uit je lichaam, kan de actieve ingrediënten in de kruiden naar uw gewrichten, maar bijna altijd de overdracht is traag en niet erg efficiënt.
Dat wil niet zeggen dat je geen hulp kunt krijgen van crèmes. In de eerste plaats van mening dat wanneer je de crème u masseren van de pijnlijke gewricht. U zult enige opluchting zien meestal alleen uit het losmaken van de spieren gespannen door het beschadigde gewricht. Ten tweede, kan enig effect op de huid voorkomen, zoals een verwarmende sensatie. U kunt het gevoel vinden storend genoeg om het effect van je pijn te verminderen.
Er zijn echter geen wetenschappelijke (dubbelblind) onderzoek ondersteunt dat een actueel kruiden crème de pijn van artritis zal verminderen of genezen.

Wat moeten we doen

Als u een chronische pijn in de gewrichten en nog niet gediagnosticeerd, zie uw zorgverlener. Gewrichtspijn niet altijd artritis en kan een symptoom van een ander probleem is. Werk samen met uw zorgverlener om uw probleem aan te pakken.