Herbal Cleansing Drinks

Professionals die in de alternatieve en traditionele gezondheidszorg velden raden het drinken van kruiden reiniging dranken of kruidenthee reiniging thee tijdens een snelle, voor een snelle reiniging van het lichaam. Verschillende kruiden dienen verschillende functies bij gebruik in een reinigende drank. Deze verschillende kruiden kunnen helpen langs de zuiveringsproces. Herbal reinigen van dranken, in het bijzonder het reinigen van thee, is een natuurlijke manier om te helpen het lichaam zichzelf te genezen. Meestal kruiden reiniging thee is zeer veilig. raadpleeg altijd een arts alvorens een kruiden reinigen programma.

voordelen

Herbal reinigen drankjes bieden een manier om je lichaam strijd tegen de ziekte en andere gezondheidsproblemen die kunnen worden slepende in uw lichaam te helpen. Om te functioneren op een dagelijkse basis, is het essentieel om een ​​gezond lichaam te hebben. Herbal reinigen dranken kunnen helpen in dit opzicht. Samen met het ontgiften van het lichaam, kruiden reiniging dranken gebruikt tijdens een snel kan helpen langs de vasten proces, het verwijderen van meer ingebedde afval en puin van ons lichaam. Herbal reiniging thee die kamille, paardenbloem bevatten en rozenbottels steun zuiveringen tijdens een snel. Echinacea en gladde iep kan ook nuttig zijn.

eigenschappen

Kamille, paardebloem en rozenbottels helpen om de lever stimuleren en te ontdoen van de bloedstroom van onzuiverheden. Kijk voor deze kruiden in een reinigende thee voor een optimaal resultaat. Bovendien kan het aantal en echinacea bessensap toevoegen thee, een immuunsysteem surge, en helpen spoelen bacteriën van de dikke darm en blaas. Probeer iep thee voor verlichting van ontsteking in de dikke darm. Gladde iep wordt ook veilig gebruikt als een klysma. Vermijd kamille als u allergisch ambrosia zijn.

Voorbereiding

Maak uw zelfgemaakte kruiden reiniging drankje bij inweken de kruidentheezakjes in gedestilleerd water. Gedestilleerd water is vrij van verontreinigingen en werkt goed in het reinigen programma. Kook een kopje gedistilleerd water, dompel theezakje, en steile voor ongeveer tien minuten. Voor losse kruiden, steile 1 eetlepel in een kop kokend water. Dek af en laat opstijven voor ongeveer tien minuten. Strain en drinken. Drink je reiniging kruidendrank twee keer per dag. Voor kamille, beperken tot een kopje per dag.