Herbal behandelingen voor Knee Pain

Herbal behandelingen voor Knee Pain

Knie pijn is een musculoskeletale probleem bij Amerikanen die optreedt op elke leeftijd en wordt vaak veroorzaakt door weke delen letsels zoals beschadigde ligamenten en kraakbeen. Een aanzienlijk percentage van knie pijn wordt veroorzaakt door andere gezondheidsproblemen, waaronder infecties en verschillende vormen van artritis. Herbal behandelingen voor kniepijn kunnen helpen verminderen uw infammation en verlichten uw ongemak, maar je moet eerst contact op met uw zorgverzekeraar om te zien of kruiden zijn veilig voor u om te gebruiken.

Kniepijn

Er zijn veel mogelijke oorzaken van pijn in de knie. SportsInjuryClinic.net stelt dat de locatie van uw knie pijn wordt vaak geassocieerd met een bepaald type van de schade. Bijvoorbeeld kan knie pijn die optreedt bij de voorkant van de knie veroorzaakt door prepatellar bursitis, knie jumper of Osgood Schlatters ziekte. Sommige kniepijn zijn oorsprong heeft in uw kniegewricht, hoewel knie pijn kan ook worden veroorzaakt door schade aan zacht weefsel structuren die je knie omringen.

Herbal Behandelingen

Sommige kruiden behandelingen voor knie pijn kan oraal worden ingenomen, terwijl andere kruiden topisch in de vorm van een pasta of crème aangebracht. De oorzaak van uw kniepijn grotendeels bepaalt de aard van de gebruikte kruiden. Als je knie artrose, bijvoorbeeld, kunt u profiteren van het gebruik boswellia, gember, kurkuma en witte wilgenbast. Bromelaïne wordt verondersteld om een ​​effectieve kruidenmiddel voor zacht weefsel ontsteking en pijn opluchting zijn. In haar boek "Herbal Medicine From the Heart of the Earth", natuurgeneeskundig arts en herbalist Sharol Tilgner merkt op dat arnica, calendula en rue zijn bijzonder nuttig voor het bewegingsapparaat verwondingen.

Een populaire Herbal Treatment

Een van de meest populaire kruiden-behandelingen voor knie pijn is kurkuma. Volgens Phyllis A. Balch, een natuurgeneeskundige arts en auteur van "recept voor Nutritional Healing," kurkuma bevat een stof genaamd curcumine, die anti-inflammatoire en pijnstillende acties bezit. Balch adviseert een dosis van 600 mg per dag, hoewel u altijd met uw arts over de juiste dosering moeten praten voordat u kurkuma voor uw kniepijn. Kurkuma wordt ook gebruikt als een smaakmaker en is het hoofdbestanddeel in kerriepoeder.

Extra informatie

Hoewel niet alle knie pijn ernstig is, kan bepaalde knieblessures of medische aandoeningen die knie pijn veroorzaken leiden tot gezamenlijke degeneratie en invaliditeit als ze niet in een tijdige en effectieve manier worden aangepakt. Enkele van de leidende risicofactoren voor knieblessure onder meer overgewicht, verminderde spierkracht en deelneming aan bepaalde sporten. Een gekwalificeerde zorgverlener kan je knie pijn beoordelen en nuttige aanbevelingen over de veranderingen in levensstijl en behandelingsmethoden dat je knie pijn kan verminderen en kunt u uw dagelijkse activiteiten uit te voeren in een pijn-vrije staat.