Herbal Behandeling voor slokdarm zweren

Herbal Behandeling voor slokdarm zweren

Slokdarm zweren kunnen zeer pijnlijk zijn. MedlinePlus stelt dat zweren of open wonden, zich kunnen ontwikkelen in uw maag-darmkanaal, met inbegrip van het slijmvlies van de slokdarm, maag en bovenste dunne darm. Maagdarmkanaal zweren vaak voorkwamen bij ongeveer 10 procent van de Amerikanen tijdens hun levensduur. Als je overweegt om kruiden te behandelen of te voorkomen slokdarm zweren, praat eerst met uw arts over de inherente risico's en voordelen verbonden aan kruiden-behandelingen.

slokdarm Zweren

De National Digestive Diseases Information Clearinghouse stelt dat de meest voorkomende oorzaken van gastro-intestinale ulcera zijn niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID's, en Helicobacter pylori bacteriële infectie. Oesofageale ulcera bevinden zich meestal in het onderste gedeelte van de slokdarm en kunnen worden geassocieerd met gastro-oesophageale reflux, of GERD. Brandende pijn onder je borstbeen, braken bloed, misselijkheid, onverklaarbaar gewichtsverlies en eetlust veranderingen zijn allemaal mogelijk tekenen of symptomen geassocieerd met slokdarmkanker zweren.

Herbal Behandelingen

Herbal behandelingen voor slokdarmkanker zweren gericht op uw ontstoken en geïrriteerde slijmvliezen. Kruiden worden soms gebruikt in combinatie om de genezing optimaliseren van maagzweren of gastrointestinale bescherming. Volgens Dr. Sharol Tilgner, kruidengeneeskunde specialist, natuurgeneeskundig arts en auteur van "KruidenGeneeskunde From the Heart of the Earth ', de volgende kruiden zijn genezing om uw ontstoken gastro-intestinale slijmvliezen: heemst, geranium, echinacea, kurkuma, gladde iep en goldenseal. Elk van deze kruiden heeft actieve ingrediënten die te genezen en weefsels beschermen uw maagdarmkanaal.

Een Veelgebruikte Herb

Iep is een veel gebruikte kruiden bij de behandeling van oesofageale ulcera. Het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center stelt dat gladde iep, een kruidenmiddel afkomstig van de bast van de iep, is nuttig voor gastro-intestinale problemen, zoals zweren en ontstekingen. Het principe component van gladde iep is slijm, die verantwoordelijk zijn voor verzachtend actie gladde iep kan zijn. Een verzachtend is een agent die je slijmvliezen beschermt door de oprichting van een beschermende laag over ontstoken gebieden.

Waarschuwing

Alvorens kruidengeneesmiddelen aan uw slokdarm zweren te behandelen, overweeg dan een bezoek aan uw arts om alle aspecten van kruiden supplementen te bespreken, van de dosering naar mogelijke bijwerkingen te verwachten interacties tussen geneesmiddelen. Voor de meest gedetailleerde informatie over kruiden en hun eigenschappen, overweeg dan een bezoek aan een zorgverlener die een uitgebreide opleiding in botanische geneeskunde heeft. Kruiden, toen ten onrechte genomen, kan leiden tot gevaarlijke bijwerkingen. Als je zwanger bent, moet je bepaalde kruiden helemaal te vermijden.