Herbal Behandeling voor Salmonella vergiftiging

Herbal behandelingen voor salmonella vergiftiging werken over het algemeen door te vechten microben, het stimuleren van het immuunsysteem en het herstel van gastro-intestinale gezondheid. Antibacteriële kruiden direct de aanval van de salmonella bacterie die braken en diarree veroorzaken. Ondersteuning van het immuunsysteem kan de tijd verkorten één lijdt. Kruiden die gastro-intestinale gezondheid te herstellen kan helpen bij het herstelproces van salmonella bacteriën door het ondersteunen van het spijsverteringsstelsel als het weer normaal is.

antibacteriële Kruiden

In tegenstelling tot farmaceutische antibiotica, antibacteriële kruiden vaak ziekteverwekkers bestrijden zonder ook het vernietigen van de gunstige bacteriën in het systeem. Dit is vooral belangrijk bij de behandeling van salmonella omdat gastro-intestinale aandoeningen verstoren de balans tussen goede en slechte bacteriën in de maag. Antibiotica dat de organismen die gaan om te helpen met het herstel kan eigenlijk vertragen het genezingsproces te vernietigen, maar antibacteriële kruiden die specifiek gevaarlijke bacteriën te bestrijden laat ons lichaam om te beginnen met het herstellen van natuurlijk. Bittere pompoen is een kruidachtige wijnstok in de meloen en komkommer gezin met breedspectrum antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen. Satureja, ook bekend als hartige of bonenkruid, eveneens bruikbaar voor de bestrijding van pathogene bacteriën.

Immuunsysteem stimuleren Kruiden

Kruiden die het immuunsysteem niet richten salmonella bacteriën direct, maar eerder versterken het vermogen van het lichaam om deze ziekteverwekkers te bestrijden. Goldenseal stimuleert de witte bloedcellen van nature naar salmonella bacteriën te bestrijden. Echinacea stimuleert eveneens het lichaam de productie van fagocyten, die essentieel ondersteuning van het immuunsysteem.

Gastro-intestinale Ondersteuning

Salmonella beïnvloedt het maagdarmstelsel, zodat kruiden die helpen verlichten abdominale syptoms en herstellen spijsvertering zijn ook bruikbaar voor het behandelen van salmonella vergiftiging. Pepermunt is een oude, betrouwbare oplossing voor de verlichting van de spijsvertering ongemak. Picrorrhiza is een bitter kruid dat van nature stimuleert de spijsvertering. Goldenseal kan de spijsvertering, naast het stimuleren van het immuunsysteem.