Herbal Behandeling voor inwendige bloedingen

Herbal Behandeling voor inwendige bloedingen

Interne bloeden heeft een bereik van oorzaken, waaronder letsel, maagzweren, prikkelbare darm syndroom, de ziekte van Crohn, urineweginfecties, hormonale onbalans en vleesbomen. Kruiden kan de behandeling van de onderliggende ziekte en in sommige gevallen het bloeden stopt vanzelf. U moet uw zorgverzekeraar voor een diagnose van de oorzaak raadplegen voordat kruiden-behandeling.

Herbal Acties

Kruiden die interne bloeden handeling kan genezen op verschillende manieren. Anti-hemorragische of bloedstelpende kruiden kunnen voorkomen en stoppen interne overmatig bloeden in sommige gevallen. Sommige kruiden invloed vrouwelijke voortplantingsorganen en te reguleren overmatig bloeden van vleesbomen en menstruatie. Kruiden die een geïrriteerde maag-darmkanaal te genezen kan ook het bloeden te stoppen van bepaalde ziekten. Neem contact op met een gekwalificeerde arts om advies over de dosering en de voorbereiding van kruiden om interne bloeden te genezen.

wild Geranium

Wild geranium, Geranium maculatum, is een bos kruid met roze bloemen. Kruidendokters gebruik maken van de wortels om het bloeden te stoppen en te behandelen diarree, aambeien, gom ziekten en gastro-intestinale problemen. Wild geranium is rijk aan tannines en is zeer samentrekkende en bloedstelpende. In hun boek 2001, "kruidengeneesmiddelen," natuurgeneeskundige artsen Asa Hershoff en Andrea Rotelli aanbevelen voor een bloeding in het spijsverteringskanaal als gevolg van zweren, ziekte van Crohn of diarree en voor het overschot van vaginale bloeden. Gebruik dit kruid niet als u constipatie of zwanger bent.

Birthroot

Birthroot, Trillium erectum, is een Noord-Amerikaanse kruid met kleine, donkere rode bloemen. Traditionele genezers gebruiken de wortels en wortelstokken tot bloedingen, overmatig menstruele bloeden en darmproblemen te behandelen. De plant is hoog in tannines en saponinen en heeft anti-inflammatoire en anti-hemorragische acties. Hershoff en Rotelli staat die birthroot nuttig is voor interne bloeden van vleesbomen, menopauzale bloeden en baarmoederverzakking. Gebruik dit kruid niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Duizendblad

Duizendblad, Achillea millefolium, is een oud Europees kruid bekend om stelpen wonden. In zijn boek 2003, "Medische Herbalism: The Science and Practice van kruidengeneeskunde," klinische herbalist David Hoffmann, FNIMH, AHG, noemt het gebruik ervan voor uteriene bloedingen en overvloedige menstruatie. De actieve stoffen omvatten vluchtige olie, sesquiterpeenlactonen, tanninen en flavonoïden, duizendblad en heeft samentrekkend en anti-inflammatoire werking. Hershoff en Rotelli raad het ook voor de interne bloeden uit de longen, blaas, darmen en inwendige verwondingen. Niet gebruiken duizendblad als je allergisch bent voor planten in de familie Aster hebben.