Herbal Behandeling voor IBS

Prikkelbare darmsyndroom (IBS) is een intestinale aandoening die maagkrampen, opgeblazen gevoel, constipatie en diarree veroorzaakt. IBS is een chronische aandoening en de ernst van de symptomen varieert van dag tot dag. Hoewel de exacte oorzaak van IBS niet bekend is, wordt gedacht dat dit het gevolg van communicatieproblemen tussen de hersenen en de darmen die de spieren in de darm beïnvloedt. Soms benadrukken, bepaalde voedingsmiddelen of bepaalde medicijnen kunnen symptomen uitlokken. Behandeling is gericht op het individu en kan dieetcontroles, antidepressiva en spasmolytica betrekken. Herbal behandeling voor IBS is vaak heel effectief.

Pepermunt olie

Verlichten kramp met pepermuntolie. Pepermunt olie is een populaire kruiden-behandeling voor IBS. Het is ook het onderwerp van klinische studies. Pepermunt olie wordt gezegd dat verlichting van de spasmen geassocieerd met het prikkelbare darm syndroom. Pepermunt olie is verkrijgbaar in capsule vorm.

Aloe Vera

Get verlichting van constipatie geassocieerd met het prikkelbare darm syndroom met behulp van aloe vera. Aloë vera kan bieden ook verlichting van IBS pijn en ongemak. Het is beschikbaar in vloeibare vorm geëxtraheerd uit de gel van de aloë vera plant. Voorgestelde dosering is 2 theelepels van aloë vera sap tweemaal daags.

Gember

Gebruik gember om hulp te krijgen van misselijkheid en krampen. Ginger is een bekende kruid gebruikt om gastro-intestinale aandoeningen te behandelen. Het is een natuurlijke behandeling van ochtendmisselijkheid en misselijkheid in verband met chemotherapie. Gember kan worden als supplement in pilvorm, of kan rauw gegeten.

Kamille

Drink een kopje rustgevende kamille thee voor de verlichting van IBS spasmen. Kamille is gebruikt sinds de oudheid als oude Grieken gebruikten de bloemen voor de behandeling van koliek. Kamille wordt beschouwd als een veilig kruid en wordt vaak ingenomen als thee.

Venkel

Krijgen vrijstelling van opzwellen en gas, de twee meest voorkomende symptomen van prikkelbare darm syndroom met behulp van venkel. Venkel heeft een milde zoethout smaak en wordt vaak genomen door het brouwen van het in een thee. U kunt kopen gedroogd om venkel in uw gezondheid voedsel op te slaan en maken de thee zelf door licht pletten van de zaden en ze brouwen ze in warm water. U kunt ook gewoon kauwen op het venkelzaad. Venkel wordt gezegd dat antispasmodic effecten op de darmen te hebben en stimuleert de maagsappen.

karwijzaad

Voeg komijn aan uw maaltijden om te helpen bij de spijsvertering. Karwij zaden kunnen worden gevonden waar de kruiden worden verkocht. Ze kunnen worden toegevoegd aan levensmiddelen tijdens het koken maaltijden of zaden kunnen worden gekauwd zelf. De zaden kunnen ook worden gebrouwen in een thee te worden geconsumeerd na uw maaltijd. Karwijzaad rustig de gladde spieren in de darmen te helpen ontspannen spasmen.