Herbal Behandeling voor costochondritis

Herbal Behandeling voor costochondritis

Costochondritis manifesteert als je rib of het kraakbeen aan dat zij hecht ontstoken en pijnlijk wordt. Costochondritis is een veel voorkomende oorzaak van pijn op de borst, MedlinePlus staten. De meeste gevallen van costochondritis worden gediagnosticeerd door palpatie, of aanraken. Als u ervaart tederheid in het gebied waar je ribben aan uw borstbeen, of borstbeen, kunt u costochondritis hebben. Herbal behandelingen voor deze aandoening kan helpen verminderen uw-costochondritis gerelateerde pijn en ontsteking. Bespreek de werkzaamheid en veiligheid van kruiden met uw arts voordat het gebruik van deze stoffen.

costochondritis

MayoClinic.com merkt op dat de pijn veroorzaakt door costochondritis gemakkelijk kan worden verward met een hartaanval of andere aandoeningen die je hart kunnen beïnvloeden, en dat costochondritis is de meest voorkomende oorzaak van pijn op de borst die ontstaat in de structuren van uw borstwand. De meeste gevallen van costochondritis worden veroorzaakt door onbekende factoren, hoewel bepaalde factoren een rol kunnen spelen in deze toestand, met inbegrip van stomp trauma aan je borst, fysieke belasting, de bovenste luchtwegen, infecties in uw costosternal gewricht, fibromyalgie en referred pain.

Herbal Behandelingen

Kruiden behandelingen voor costochondritis worden gebruikt om te helpen verminderen de pijn en ontsteking in het getroffen gebied. Twee soorten kruiden kan bijzonder gunstig zijn: pijnstillers en ontstekingsremmers. Kruiden die pijnstillende werking bezitten, merkt Sharol Tilgner, een natuurgeneeskundige arts, drogist en auteur van "KruidenGeneeskunde From the Heart of the Earth," helpen verlichten van pijn, terwijl de anti-inflammatoire kruiden ontstekingen en zwellingen te verminderen. Voorbeelden van kruiden die deze beide acties kunnen bezitten omvatten arnica, speenkruid, kamille, duivelsklauw, dong quai, venkel, gember, ginseng, guldenroede, Gotu Kola, kava kava, passiebloem en wilgen.

Een nuttige Herb

Arnica kan een nuttig kruid in de behandeling van uw costochondritis, vanwege zijn vermogen om ontsteking te verminderen en behandelen van pijn. Arnica merkt deskundige kruidkundige Ed Smith, auteur van "Therapeutic Herb Manual" is een krachtig anti-inflammatoir middel dat wordt gebruikt bij de behandeling van diverse aandoeningen van het bewegingsapparaat. Dit kruid kan bij de behandeling van pijn in gewrichten, spieren, ligamenten en de andere zachte weefsels. Diverse delen van de planten arnica bevat flavonoïden en essentiële oliën die worden gebruikt in kruidengeneesmiddelen.

overwegingen

Omdat kruiden hebben het potentieel om de gezondheid negatieve bijwerkingen veroorzaken of verkeerd worden gebruikt, overweeg dan een bezoek aan een zorgverlener getraind in de fytotherapie beter inzicht in de gevolgen voor de gezondheid van deze natuurlijke behandelingsmethode. Kruiden moeten onder toezicht van een gekwalificeerde zorgverlener, wie kan raad u over hoe je kruiden te gebruiken worden gebruikt, welke bijwerkingen te letten en wanneer te stoppen met het gebruik van kruiden. Vraag uw huisarts als kruiden geschikt is voor u en uw gezondheid klacht zijn.