Herbal Behandeling voor blaasinfecties

Er zijn veel natuurlijke remedies om een ​​blaasontsteking te behandelen zonder hun toevlucht nemen tot het nemen van een recept medicatie. Herbal behandelingen voor blaas infecties zijn een populaire en veilige optie, het gebruik van kruiden die beschikbaar zijn bij een plaatselijke health food winkel. Behandeling met een kruiden-programma kan omvatten het gebruik van kruiden die verzurende eigenschappen, die zijn ontsmettingsmiddelen, anti-inflammatoire middelen en urinewegen oplossingen en tonics te bieden. Echter, als geen van deze methoden helpen met uw blaasontsteking, is het het beste om te overleggen met uw arts voor een passende behandeling plan.

Uva Ursi

Een bekende kruiden-oplossing voor de behandeling van blaasontsteking is uvaursi of bearberry. Dit is direct beschikbaar in capsule vorm op elk gerenommeerde kruiden retailer. Deze bijzondere plant is eeuwenlang gebruikt om de blaas infecties te behandelen en is zeer effectief. De aanbevolen dosering is het nemen van negen capsules met 500 mg per elke dag tot de blaas infectie is genezen.

Goldenrod Tea

Volgens de Duitse Commissie E (het equivalent van de Amerikaanse Food and Drug Administration), guldenroede thee is een effectieve remedie om de blaas infecties te behandelen. Goldenrod wordt beschouwd als een van de veiligste en meest effectieve kruiden behandelingen voor blaas infecties. Bereid de thee door het combineren van een theelepel van de gedroogde kruid met een kopje water, kook gedurende tien tot 15 minuten, stam en drinken. Drinken twee tot drie kopjes per dag of totdat uw symptomen verdwijnen.

Corn Silk en Cranberries

Een andere effectieve behandeling van blaasontsteking is maïs zijde. Maak een thee door het combineren van een theelepel gedroogde maïs zijde met een kopje water. U kunt ook twee theelepels van verse maïs zijde en steile te gebruiken in een kopje water. Breng het water aan de kook en laat gedurende tien tot 15 minuten. Strain en dagelijks drinken twee tot drie kopjes voor opluchting.
Cranberries hebben ook een lange geschiedenis van de behandeling van de urinewegen problemen en vaak kunnen voorkomen en te behandelen blaasontstekingen. Cranberry sap heeft de eigenschap van de mogelijkheid om urine verzuren, waardoor het onmogelijk is om bacteriën te houden aan de binnenkant van de blaas. Om de urinewegen problemen te verlichten en de behandeling van een blaasontsteking, neem 2-4 capsules van cranberry-extract per dag of drinken 16 ounces van cranberrysap per dag om de symptomen te verlichten.