Herbal Behandeling voor Autisme

Het verhogen van een autistisch kind kan een uitdaging en frustrerend zijn, vooral omdat er zoveel is nog onbekend over autisme. Vandaag de dag worden autistische kinderen vaak geleerd om hun omgeving te beheren en te worden, in verschillende mate, goed functionerende volwassenen. Bij het zoeken naar behandelingen of therapieën, velen hopen hulp in natuurlijke oplossingen, inclusief het gebruik van voedingsstoffen en kruiden vinden.

belangrijke voedingsstoffen

Vitamines zijn van cruciaal belang. Studies tonen aan dat vitaminen A, B en C zijn essentieel voor normale hersenen en het zenuwstelsel functie. In het bijzonder is een tekort aan B6 verbonden met autisme en co-enzym Q is belofte in het helpen met de juiste mentale functies getoond. Als vitamine E verbetert de bloedsomloop en hersenfunctie, het ook, kan een nuttig supplement. Andere supplementen te beschouwen, omvatten magnesium en, indien geadviseerd door een arts en gebruikt onder toezicht, kan choline nuttig zijn.

Herbal Help

Dr. James F. Balch beveelt geven ginkgo biloba aan kinderen met autisme het kruid wordt genomen om de bloedtoevoer naar de hersenen te verbeteren. Hij is van mening dat het verbeteren van de bloed-zuurstoftoevoer zal helpen. Als zodanig, beveelt hij ook diepe ademhalingsoefeningen. Andere kruidengeneesmiddelen, on line beschikbaar, worden aangeboden op plaatsen zoals Native Remedies. Ze bieden remedies, of mengsels van verschillende kruiden, waaronder MindSoothe en MindSoothe Jr., die sint-janskruid gecombineerd met passie bloem en wordt meegenomen naar een gezonde emotionele toestand te ontwikkelen. Voor het kalmeren van de zenuwen, ze bieden Purecalm, die citroenmelisse, lavendel en passiebloem bevat. Een ander product ze bieden heet Focus Formula, genomen om de focus te verbeteren met behoud van een normaal niveau van energie. Focus Formula bevat maidenhair boom, keppeltje, Duitse kamille, goto cola en wilde haver. Voor homeopathische middelen, inheemse Remedies biedt Tic Tamer en Tula Tantrum Tamer.

andere Kruiden

Omdat autisme is wereldwijd, behandelingen en remedies zijn verkrijgbaar in andere systemen van de geneeskunde. In de Chinese geneeskunde, kan autisme worden behandeld met acupunctuur, samen met een herbal supplement. De Tole center in Maleisië (welke producten biedt on-line) heeft een formule genaamd Herbal Brain Powder hoewel ze niet de ingrediënten lijst. In de Indiase ayurvedische geneeskunst, een verscheidenheid aan kruiden worden beschouwd als nuttig bij de behandeling van autisme. In een Ayurvedische behandeling, kunnen deze kruiden worden gebruikt: centella asiatica, glycerrhiza glabra, nelumbo nucifera, bacopa monnieri, Acorus calamus of winde pluricaulis.