Herbal alternatieve behandeling voor Gordelroos

Gordelroos veroorzaakt door herpes virus. Gordelroos veroorzaakt een uitslag die lijkt op waterpokken behalve dat het gebeurt vaak aan slechts een zijde van het lichaam. Het is vaak heel pijnlijk, omdat het virus veroorzaakt zenuwvezels te gezwollen en ontstoken. Als u denkt dat u gordelroos hebt, kunt u uw zorgverlener zo spoedig mogelijk. Herbal behandeling voor gordelroos bevat een aantal actuele en interne remedies die enige verlichting van de pijn en ontsteking kunnen bieden.

Citroenmelisse (Melissa officinalis)

Volgens kruiden botanicus Dr. James A. Duke, citroenmelisse is bewezen effectief bij de behandeling van herpes, hetzelfde virus dat gordelroos veroorzaakt. Maak een thee met behulp van 2 theel. van gedroogde bladeren per kop kokend water. Laat steile 5-10 minuten. Drink 3-5 kopjes per dag. Met een watje, passen de thee direct naar uitslag meerdere keren per dag. Dr. Duke zegt: "Citroenmelisse is veiliger dan koffie in mijn boek."

Cayenne Pepper (Capsicum minimum en andere soorten)

Om u te helpen verlichten van de pijn van postshingles neuralgie, gebruik rode paprika. Naast het feit dat een bloedsomloop stimulerend, capsaïcine, een verbinding in hete rode pepers, helpt pijnsignalen blokkeren de zenuwen die liggen net onder de huid. Probeer het mengen van rode paprika poeder met enige witte huid lotion totdat het roze draait. Dep het op de getroffen gebieden, met uitzondering van het gebied rond de ogen. Handen grondig wassen na het aanbrengen op lotion uit de ogen en andere gevoelige gebieden te houden.

Baikal skullcap (Scutellaria baicalensis)

Skullcap heeft antivirale en anti-inflammatoire eigenschappen die kunnen helpen bij het opruimen van de uitslag en te verlichten postshingles pijn. Meng 3 gram gemalen wortel met voldoende water tot een pasta te maken. Toepassen één tot drie keer per dag huiduitslag. Vermijd het gebruik van skullcap tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Chinese engelwortel (Angelica sinensis)

Ook wel bekend als dang-quai, is de Chinese engelwortel meest gebruikt om menstruatieproblemen te helpen. Ook wordt aangenomen om de circulatie te verhogen en antiseptische eigenschappen nuttige helende shingles. Maak een kopje thee of tinctuur met behulp van 1 tot 3 theel. poedervorm engelwortel. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voordat Chinese engelwortel als u zwanger bent of diarree. Let op: Chinese engelwortel heeft andere eigenschappen dan andere rassen van engelwortel. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van Angelica sinensis.

Zoethout (Glycyrrhiza glabra)

Zoethoutwortel bevat anti-inflammatoire componenten, immuniteitsverhogende eigenschappen en acht antivirale verbindingen, die alle helpen verlichten pijn en verminderen van de ernst van de shingles virus. Gebruik 1 theelepel. van gedroogde wortel per kop kokend water. Laat steil voor 10 minuten. Drink 1-3 kopjes per dag. Maak een sterkere versie om direct te solliciteren naar de getroffen gebieden. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voordat u drop als u een leverziekte, nierziekte, hoge bloeddruk of zwanger bent.

Passiebloem (Passiflora incarnata)

De passiebloem is inheems in tropische en semi-tropische gebieden van Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. In aanvulling op als een mild kalmeringsmiddel, passiebloem is ook een pijnstiller of pijnstiller, en kan helpen verlichten de pijn van postshingles neuralgie. Een dagelijkse dosering van 4-8 g kruid (1-3 tl. Gedroogde) per dag aanbevolen. Drink passiebloem thee gemaakt met het kruid of tinctuur. Opmerking: niet meer dan de aanbevolen dosis; grotere hoeveelheden kan leiden tot depressie.

Waarschuwing

Controleer altijd met uw zorgverzekeraar voordat u probeert kruidengeneesmiddelen.