Hemorrhoid Echografie Behandeling

Aambeien zijn een voorwaarde die verwijst naar gezwollen of ontstoken aderen rond de anus of lagere rectum. Aambeien zich voordoen in de anus (intern) of aan de buitenkant van de anus (extern). Ongeveer 10 miljoen Amerikanen bezoeken hun arts elk jaar als gevolg van het ongemak veroorzaakt door aambeien, en bijna 90 procent van de Amerikanen zal aambeien ervaren op een bepaald punt in hun leven. Hoewel de meest voor bij mensen ouder dan 50 jaar, kunnen aambeien ook vaker tijdens de zwangerschap en onder degenen die lijden aan chronische constipatie of diarree. Symptomen zijn onder meer pijn, bloeden, afscheiding en jeuk.
Hoewel minder ernstige gevallen van aambeien kunnen worden opgelost door veranderingen in dieet en de stoelgang, meer ernstige gevallen medische behandeling nodig. Traditioneel zijn aambeien is medisch behandeld door coagulatie therapie, die de bloedtoevoer naar de aambei vermindert, met behulp van elastiek ligatie, hitte, laser of elektrische stroom, of door een hemorrhoidectomy, die operatief verwijdert de aambei. De invoering van aambeien ultrasone behandeling biedt een derde, minder invasieve en effectieve methode voor het behandelen van matige tot ernstige gevallen van aambeien.

FDA-goedkeuring

Aambei ultrasound behandeling, ook wel bekend als Doppler-begeleide hemorrhoidal arteriële ligatie, werd door de Amerikaanse Food and Drug Administration goedgekeurd als een chirurgische methode om aambeien in augustus 2006 de behandeling Voorafgaand aan in de Verenigde Staten worden goedgekeurd, werd de procedure op grote schaal gebruikt in Europa . Het werd ontwikkeld in 1995 door Dr. K. Morinaga, een Japanse chirurg.

Minimaal invasieve

Hemorrhoid ultrasoonbehandeling, die een instrument genaamd een ultrasone bloedstroom detector gebruikt, is minimaal invasief en relatief pijnloos. Bij sommige sedatie (afhankelijk van de patiënt en arts) en rectale gelokaliseerde verdoving, wordt de proctoscoop ingebracht in het rectum. De rectale slagaders die bloed naar de aambei worden geïdentificeerd met ultrasone tonen en vervolgens geligeerd (afgebonden) om de bloedstroom te hemorrhoidal weefsel, die vervolgens krimpt en verdwijnt stoppen. Ultrasound behandeling wordt beschouwd als de beste behandeling voor bloeden aambeien als het bloeden onmiddellijk stopt.

Snel herstel

-Doppler geleide hemorrhoidal arteriële ligatie duurt ongeveer 20 minuten in beslag en niet gepaard gaat met een verblijf in het ziekenhuis. Patiënten kunnen vaak terug naar dezelfde dag te werken als de procedure. De enige voorbereiding van de procedure is het gebruik van een klysma.

Veilige en effectieve

Patiënten ervaren minder ongemak en pijn tijdens en na de procedure in vergelijking met conventionele behandelingen en operaties (met name hemorrhoidectomy). Bovendien is ultrageluid behandeling van aambeien effectief gebleken in klinische studies, gepaard met een laag risico op complicaties zijn.

Gebruik in de Verenigde Staten

Ultrasound behandeling therapie werd voor het eerst gebruikt in de Verenigde Staten op Florida Hospital Digestive Health Center. Echter, omdat er zo veel FDA-goedgekeurde behandelingen zijn beschikbaar voor artsen en hun patiënten voor de behandeling van matige tot ernstige aambeien, moet u contact op met uw verzekeringsmaatschappij over de dekking van deze procedure.