Heidi Klum Diet

Heidi Klum Diet

Als je een fan bent van model Heidi Klum, kunt u jaloers over haar schijnbaar eenvoudig post-zwangerschap gewichtsverlies. Binnen twee maanden na de geboorte van haar zoon, Henry, Heidi liep de baan in de Victoria Secret Fashion Show. Heidi weer haar vorm met haar trainer "Ultimate New York Body Plan:" David Kirsch's die zich op hoog eiwit, weinig calorieën en de dagelijkse trainingen.

Tijdsspanne

Tijdens de eerste twee weken van het dieet Heidi's, vermijd voedingsmiddelen die een opgeblazen gevoel veroorzaken. Zuivelproducten te beperken, en fruit. Na twee weken, kunt u deze toevoegen terug in kleine hoeveelheden, het kiezen van vetvrije versies. Geraffineerde koolhydraten zijn beperkt in de hele dieet, maar koolhydraten met een lage glycemische index --- zoals fruit, groenten en volkoren granen --- zijn toegestaan ​​in kleine hoeveelheden na de eerste twee weken.

types

De meeste van de maaltijden Heidi's op de post baby-dieet werden samengesteld uit magere eiwitbronnen. Elke ochtend zou ze wakker worden en verbruikt een proteïne shake. Een paar uur later, zou ze een ei-wit omelet gemaakt met groenten hebben. Lunchkosten de grootste maaltijd van de dag. Het bestond uit mager vlees, zoals kip of kalkoen, en een salade. Een kant van groenten gebakken in een beetje olijfolie kan ook worden geconsumeerd tijdens de lunch. Als een snack tussen lunch en diner, zijn een dozijn rauwe noten toegestaan. Het diner is een kleine eiwitrijke maaltijd, zoals een proteïne shake of een kopje bonen chili.

Kenmerken

Als u wilt dieet Heidi Klum te volgen, sturen duidelijk van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet en suiker zijn. Voedingsmiddelen rijk aan koolhydraten --- zoals brood, snoep, pasta en zetmeelrijke groenten --- beperkt zijn als u van plan om het dieet te volgen. Voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet worden eveneens geëlimineerd, met inbegrip van vette stukken vlees en gefrituurd voedsel.

overwegingen

Omdat fruit beperkt is, kunt u meer vezels aan het eten plan te krijgen door het toevoegen van een aanvulling op uw proteïne shake. Wei-eiwit en lijnzaad zijn voorbeelden van ingrediënten die de shakes kan worden toegevoegd aan vezels stimuleren.

Oefening

De oefening is ook onderdeel van het gewichtsverlies plan. Heidi's post-baby's trainingsschema opgenomen yoga en krachttraining elke ochtend en 45 minuten van cardio in de middag.

Waarschuwing

Laat de Heidi Klum / David Kirsch dieet niet volgen, tenzij geadviseerd door uw arts. Het dieet is laag in calorieën en zeer restrictief en is mogelijk niet geschikt voor de meeste mensen.