Heeft Peuters nodig dure schoenen?

Heeft Peuters nodig dure schoenen?

Peuters zijn hard op hun schoenen. Zij ontgroeien ze snel, wandelen in de modder met hen en kan zelfs proberen om ze te spoelen in het toilet. Niemand kon je de schuld te willen om een ​​paar dollars te besparen op zijn volgende paar. Peuters echt geen dure schoenen nodig hebben; de leuke ontwerpen en flitsende kleuren zijn meestal ontworpen om u te verleiden de portemonnee-houder, niet hem. Voor de meeste peuters, minder is meer als het gaat om schoenen.

Bescherming, Not Support

Als je moeder heeft je gebronsde peuter schoenen in een ereplaats op de schoorsteenmantel, het is een veilige gok dat ze zal beweren uw peuter heeft de steun van zijn schoenen. Hoge witte schoenen die zijn enkels te dekken zijn waarschijnlijk wat ze in gedachten heeft. Maar moeder is er mis in dit geval. Je peuter voeten zal het best te ontwikkelen in zachte schoenen die te beschermen, maar niet overeind zijn voeten of enkels in any way. U wilt zijn voeten te leren om zichzelf te onderhouden, niet geef ze rekwisieten die hen rechtop te houden. Kinderen alleen maar schoenen om hun voeten buiten te beschermen, niet voor steun, de American Academy of Pediatrics zegt in hun boek, de "AAP Textbook of Pediatric Care."

corrigerende Schoenen

Corrigerende schoenen waren al de woede van enkele decennia geleden, toen schoenenwinkels vertelde de ouders dat ze het kind kloppen knieën kon repareren, draaide in voeten of platte voeten met de juiste paar corrigerende schoenen. Bijna alle kinderen hebben platvoeten en een groot aantal heeft ook gedraaid in de tenen, genaamd duif tenen en klop knieën. Gelukkig zijn deze voorwaarden zelf over het algemeen vast te stellen op het moment dat uw peuter gaat naar de kleuterschool, zonder enige behandeling, Kids Gezondheid van Nemours verslagen. Hebben uw kinderarts evalueren van uw peuter lopen als je denkt dat hij een probleem heeft waarvoor corrigerende schoenen, maar meer dan waarschijnlijk is, zullen ze niet nodig zijn.

leuke Schoenen

Leuke schoenen zijn moeilijk voor ouders om te weerstaan. Maar ze zijn duur omdat je betaalt voor de naam meer dan de kwaliteit van de schoen. Leuke en dure schoenen vaak niet houden aan regen, toiletten, modder en andere tegenslagen beter dan goedkope en onderhouden sneakers doen. Als je echt van het kopen van leuke en dure schoenen krijgen een kick, ga ervoor, maar niet omdat je peuter voeten nodig hebben.

Voordelen van Going goedkoop

De gemiddelde peuter heeft behoefte aan nieuwe schoenen om de drie maanden of zo, de Orthoseek website verklaart. Als je goedkoop te gaan en vervolgens een hekel aan zijn huidige pair, wacht een paar maanden en het voorjaar voor een duurdere paar dan. Terwijl je zou neigen naar sneakers, nieuwe wandelaars vaak struikelen in hen, omdat de rubberen neus vangt op de grond, volgens Orthoseek. Kijk voor schoenen met zachte, flexibele bovenwerk en een stevige, maar flexibele zool. Omdat schoenen schimmel aan de voet van de drager, het is beter om niet om schoenen doorgeven van het ene naar het andere kind, die je zou kunnen worden verleid om te doen als je bent gegaan voor de dure merken.