Heeft Lactic Acid Burn Fat?

Heeft Lactic Acid Burn Fat?

Als je wist melkzuur vet verbrandt, hoe zou je workouts veranderen? En met welk doel? De American Council on Exercise definieert melkzuur productie als een fysieke toestand na de eerste paar minuten van krachtige oefening, waar het bloed niet in slaagt om voldoende zuurstof te transporteren naar de werkende spieren om de activiteit te eisen te voldoen. In deze anaërobe toestand, kunt u adem voelen en je spieren zullen meer dan waarschijnlijk pijn of verbranden.

Lactic Burning Threshold

Heeft Lactic Acid Burn Fat?

Bij de meeste ergometrische oefening maakt u gemakkelijk verschuiven naar een aërobe toestand die energie met zuurstof gebruikt, vaak aangeduid als 'het krijgen van uw tweede wind. " Zo kunt u een bepaalde drempel van de activiteit te handhaven voor een langere periode zonder constante pijn. Vetverbrandende hormonen cortisol, epinefrine en adensosine trifosfaat of ATP, vrijkomen bij een eeuwigdurende tarief na 20 tot 40 minuten. Weightlifting, anderzijds, duwt u-melkzuur branden drempel bij handhaving spiercontractie dan 20 seconden. De mogelijkheid om herhalingen uit te voeren in een constante staat van melkzuur release is veel meer kans op te treden op een loopband dan een bankdrukken.

Spiercel Rebound

Sommige fitness-experts beweren dat opleiding aan melkzuur drempel is nodig om vet te verbranden, daarbij verwijzend naar een Australische studie gepubliceerd in 2004. Onderzoekers bepaald melkzuur was geen chief factor in spiervermoeidheid, maar een rol hebben gespeeld in plaats daarvan in het bijstaan ​​van de spieren om efficiënter te contracteren . De studie toonde aan dat kaliumionen opnieuw invoeren celmembranen na melkzuur verwijdert geaccumuleerde chloride, waardoor het makkelijker voor spieren werken. Zij merkten ook op dat melkzuur niet spieren zuurder maakte.

Tekening overextended Conclusies

Een soortgelijke studie uitgevoerd aan de Cooper Institute Centers for Integrated Health Research blijkt dat enterisch beklede orale ATP supplementen ingenomen voor de inspanning die kleine, maar meetbare voordelen op atletische prestaties in bepaalde studies. Dit leidde sommige trainers overbelast conclusies over de voordelen van de opleiding in melkzuur drempel te trekken; dat workouts met behulp van high-volume krachttraining, interval training, of circuit training te bevorderen vetverbranding als gevolg van melkzuur productie, en dat haar aanwezigheid opgesloten in de spieren voor de uren na de training blijft. Het probleem: Zodra je anaërobe activiteit en de ademhaling weer normaal te stoppen, je cellen te elimineren melkzuur binnen een tot twee minuten.

Short-Term veiligheid en Long-Term Conditioning

In beide studies wordt het lichaam zichzelf kan leren profiteren van melkzuur, en de productie tegenhanger creëren capaciteit van de spieren om meer werk te weerstaan. De neiging om melkzuur te produceren tijdens krachtige oefening dient dan ook vooral als een conditionering component. Hiermee kunt u de spierkracht en uithoudingsvermogen op lange termijn te verhogen, voorkomt dat u overdreven korte termijn, maar blijft een efficiënt mechanisme voor het verbranden van vet.