Heeft Epsom Salt Help een verstuikte enkel?

Heeft Epsom Salt Help een verstuikte enkel?


Verstuikte enkel zijn een veel voorkomende bron van de pijn voor mensen van alle leeftijden. Vaak verstuikte enkel vereist een aanzienlijke hoeveelheid tijd om te genezen. Doorweken de enkel in een Epsom zout bad kan versnellen het genezingsproces.

Epsom Salt

De wetenschappelijke naam van de Epsom zout magnesiumsulfaat. Terwijl de naam "zout" Epsomzout geen van dezelfde componenten als de meest voorkomende keukenzout te hebben. De verbinding is vernoemd naar Epsom, Engeland, waar voor het eerst werd ontdekt en ontgonnen.

Voordelen van Magnesium

Het menselijk lichaam heeft magnesium voor de spieren en zenuwen goed te laten werken. Volgens het Amerikaanse Office of voedingssupplementen, magnesium "helpt handhaven normale spier-en zenuwfunctie." Dr. Margaret Philhower stelt dat magnesium is een geweldige aanvulling op "ontspannen de spieren en spoel het melkzuur uit hen." Magnesium helpt ook verminderen ontstekingen.

Voordelen van sulfaat

De Epsom Salt Raad verklaart dat de sulfaten in Epsom zout zijn ook nuttig in de gewrichten en spieren onderhoud. Sulfaten helpen het lichaam produceren van de eiwitten die nodig zijn voor gezonde gewrichten. Sulfaten ook helpen het lichaam ontdoen van gifstoffen, die de spieren genezing en herstel kunnen belemmeren.

Onderdompelen in Epsom Salt baden

Epsom zoutbaden zijn een van de meest effectieve manieren voor het lichaam om de magnesium en sulfaten absorberen. De Epsom Salt Raad adviseert het toevoegen van twee kopjes Epsom zout aan een standaard formaat bad. Voor grotere vaten of meer ernstige verstuikingen, kunt u oplopen tot vier koppen. Dr.Waring van de Universiteit van Birmingham citeert geen risico om het lichaam van het absorberen van Epsom zout door de huid.

Lengte en duur van Epsom Salt Bath

Voor verstuikingen en spierpijn, de epsomzout Raad beveelt weken driemaal per week, gedurende ten minste 12 minuten per keer. Als de verstuiking is ernstige of langdurige, kunt u proberen het verhogen van het aantal en de duur van de Epsom zout doorweekt.