Heeft de Fly Exercise machine te bouwen botdichtheid?

Heeft de Fly Exercise machine te bouwen botdichtheid?


Sterke botten geven u een solide basis om mee te werken en zijn beter bestand tegen letsel. Als je ouder wordt, kun je botten geleidelijk verzwakken en, in sommige gevallen, zoals osteoporose, kan broos. Wees pro-actief aan een onnodig verlies van bot te voorkomen door het eten van een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatig te oefenen. De fly hometrainer is een geweldige plek om te beginnen met het opbouwen van de botdichtheid.

Versterking van Bone

De spieren tijdens dragende oefeningen, zoals on the fly hometrainer, maak krachten die inwerken op de botten zij hechten aan. In reactie op deze kracht, de botten beginnen te remodelleren en versterken zich de dichtheid te verhogen en weerstand breuk. De werkwijze botadaptatie begint in de eerste training, maar het duurt ten minste zes maanden regelmatig lichaamsbeweging werkelijke toename in botdichtheid zien.

Bones versterkt met de Fly Machine

Het bouwen van de botdichtheid is plaatsgebonden, wat betekent dat alleen het bot werkte direct zal ervaren verbeteringen. De fly oefening machine is gericht op uw grote borstspier, coracobrachialis en de korte kop van de biceps. Deze spieren hebben bevestigingspunten op het borstbeen, opperarmbeen, schouderblad en enkele ribben. Dit zijn de enige botten die een toename van de botdichtheid van de vlieg hometrainer ervaren.

Hoe uit te oefenen om Bone Build

Oefening in het algemeen is goed voor je lichaam, maar met het oog op het bot te bouwen, volgen een aantal aanbevelingen. De Colorado Center for Bone Research merkt op dat het uitvoeren van twee of drie sets van zes tot acht herhalingen van twee keer per week met een oefening machine heeft bewezen gunstig voor botbehoud en zelfs botgroei bij mensen van verschillende leeftijden te zijn. Gebruik 60 tot 80 procent van uw one-herhaling max on the fly hometrainer of weerstand die is zwaar genoeg dat je alleen bent in staat om zes tot acht herhalingen te voltooien.

Bone-Profiterend Workout Tips

Terwijl de vlieg hometrainer kan helpen om de botdichtheid in je armen, borstkas en schouders, zijn er nog enkele botten in je lichaam, die ook moet worden versterkt. De Nationale Sterkte en Conditioning Association beveelt het gebruik van oefeningen die veel spiergroepen te betrekken in een keer en de leiding van de krachten door je ruggengraat en de heupen, de sites meest voorkomende tot osteoporose. Geleidelijk overbelasting van uw spieren en botten, geleidelijk verhogen van de weerstand gebruikt om verder te overbelasten en daag je bewegingsapparaat.