Heeft de elliptische of loopband Slim Down the Dijen?

Heeft de elliptische of loopband Slim Down the Dijen?

De elliptische en loopband zijn twee populaire fitnessapparaten gebruikt om de gezondheid te verbeteren en gewicht te verliezen. Slimmer dijen is een doel dat beide machines kan u helpen bereiken, zolang je ze goed en met voldoende intensiteit te gebruiken. Welke machine het beste is voor de baan hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en de huidige staat van gezondheid.

Waar het vet komt uit

De elliptische en loopband beide sterk afhankelijk van uw grote onderlichaam spieren; Echter, alleen omdat dit gebied van uw lichaam wordt gebruikt, kan niet garanderen dat is waar het vet verlies gaat gebeuren. Met andere woorden, werkt de dijen geen garantie slanker dijen. Spot reductie is niet iets wat je lichaam doet. In plaats daarvan vertrouwt op vetreserves door je hele lichaam naar de werkende spieren brandstof. Terwijl het gebruik van een elliptische of loopband kan leiden tot dunner dijen, kan ook leiden tot een slanker buik en armen.

Blussen van de Inspanning

Geploeter mee op een elliptische of loopband voor een uur zal calorie├źn en hulp te verbranden in uw vet verlies inspanningen. Echter, als u op zoek bent naar de resultaten, in gedachten houden dat hoe hoger uw trainingsintensiteit, hoe meer calorie├źn je verbrandt en hoe meer vet je verliest. Er zijn verschillende manieren om de intensiteit op een elliptische of loopband, inclusief een grotere snelheid verhogen, verhogen van uw helling of met een elliptische alleen verhogen van de weerstand. Als het gaat om te oefenen en vet verlies, de American Council on Exercise merkt op dat hoge intensiteit interval training is een van de meest effectieve manieren om de buik en onderhuids vet te verminderen. Dit soort training gaat afwisselend uitbarstingen van intense activiteit met herstelperiodes.

Zet in de tijd

Consistentie is de sleutel tot succes in de zoektocht naar slanker dijen. De American College of Sports Medicine beveelt aan dat volwassenen krijgen minstens 150 minuten lichaamsbeweging per week; echter, kan meer dan 250 minuten nodig zijn als u op zoek bent naar een aanzienlijk gewichtsverlies. Dit kan worden onderverdeeld in 30 tot 60 minuten per dag matig intensieve lichaamsbeweging vijf dagen per week of 20 tot 60 minuten van krachtige intensiteit oefening drie dagen per week. Kies een elliptische of loopband training die past bij uw schema en dat je kan verbinden tot op een dagelijkse basis.

Niet Sabotage Uw Inspanningen

Met behulp van een elliptisch of loopband trouw zal weinig voor je dijen doen als u zich niet te censureren wat er in je mond. Een soda hier, een donut daar kan snel ontkennen alle van de tijd die je hebt zet in op de sportschool. Denk aan het feit dat van de 24 uur, u alleen uitoefenen gedurende een tot twee uur. De rest van de tijd wordt doorgebracht in een relatief sedentaire toestand. Wat je eet gedurende deze tijd wordt ofwel verbrand voor brandstof of opgeslagen als vet. Wees slim over wat je in je lichaam; kiest geheel, verse, voedzame voedingsmiddelen die je lichaam kan gebruiken in plaats van calorierijke bewerkte junkfood.