Heeft cafeïnevrije koffie veroorzaken opgeblazen gevoel?

Heeft cafeïnevrije koffie veroorzaken opgeblazen gevoel?

Koffie is al lange tijd betrokken bij het veroorzaken van spijsverteringsproblemen, waaronder een opgeblazen gevoel en gas, bij gevoelige personen. Helaas, als u een koffie liefhebber en ook toevallig een gevoelige spijsvertering, de magere op cafeïnevrije koffie zal uw dag te maken.

overwegingen

Volgens de Coffee Book, de Amerikanen zijn de nummer een koffie consumenten, gevolgd door de Brazilianen en Duitsers. De koffie-industrie in de VS wordt gewaardeerd op 19 miljard dollar per jaar, omdat bijna de helft van alle Amerikaanse volwassenen koffie drinken per dag. Genieten van gourmet koffie is big business in de VS, met veel retail locaties die als gemeenschap sociale bijeenkomst plekken. Helaas, voor personen die lijden aan prikkelbare darmsyndroom, of IBS, colitis, ziekte van Crohn of zweren, drinken zelfs cafeïnevrije koffie leidt tot onaangename digestieve symptomen, waaronder vorming darmgassen en een opgeblazen gevoel.

opgeblazen gevoel

Opgeblazen wordt veroorzaakt door de overmaat lucht in de maag en darmen. Volgens de ziekte van Crohn en Colitis UK, uw spijsvertering produceert ongeveer vijf liter gas per dag. Sommige wordt geabsorbeerd door je bloed, maar het grootste deel moet uit je lichaam worden doorgegeven door het boeren of het passeren van gas. Het is normaal om wind te breken tussen 20 tot 30 keer per dag. zelfs cafeïnevrije koffie - - Als je koffie drinkt de zuren en enzymen in de koffie irriteren je maag en het spijsverteringskanaal, wat kan leiden tot een verhoogde productie van gas en de daarmee gepaard gaande opgeblazen gevoel.

Enzymen en zuren

De IBS Diet suggereert dat cafeïne is niet de boosdoener waardoor uw gas en een opgeblazen gevoel. Dat is de belangrijkste reden is er weinig verschil in spijsverteringsstelsel irritatie tussen cafeïnehoudende en cafeïnevrije koffie. De echte schuldigen in de koffie zijn enzymen en zuren die invloed hebben op uw spijsvertering als u gevoelig bent. Twee belangrijke enzymen in koffie zijn cafestol en kahweol, die eigenlijk uw cholesterolgehalte kan verhogen, volgens een studie gepubliceerd door de National Institute of Environmental Health Services. Als u zelfs drinken cafeïnevrije koffie op een lege maag, het zuur in de koffie in combinatie met uw natuurlijke maagzuur uitgegroeid tot een bijtende mix in je spijsverteringsstelsel. De zeer zure mix bijdraagt ​​aan verergering van aandoeningen zoals maagzweren, colitis, ziekte van Crohn en IBS. In IBS in het bijzonder, de symptomen van een opgeblazen gevoel en gas kan maanden duren.

opties

Als u een koffie liefhebber en lijden aan een opgeblazen gevoel na het drinken van het, overwegen over te schakelen naar een koffie vervanger. De IBS Diet suggereert rocamojo, een geroosterde soja drank verkrijgbaar meestal in reformwinkels of internet retailers. Teeccino, een gebraden drank mix van noten, fruit, kruiden en granen, wordt op dezelfde manier waarop je je koffie te maken voorbereid. Gebrande cichorei "coffee" is een andere vervanger optie. Witlof gemengd met koffie is verkrijgbaar in vele markten. U kunt ook proberen een 100% cichorei gebaseerde drank die gevonden kunnen worden in uw gezondheid voedsel markten. Bepaalde soorten thee zijn bijzonder vriendelijk voor je spijsverteringskanaal en kan helpen verminderen opgeblazen gevoel. Overweeg pepermunt, venkel, kamille, anijs of gember.