Heeft aardappelsap te ontdoen van acne littekens & Stretch Marks?

Heeft aardappelsap te ontdoen van acne littekens & Stretch Marks?

Zal aardappelsap te ontdoen van striae?

Aardappelsap zal niets doen om striae helemaal genezen te doen. Striae worden veroorzaakt door een overmaat van het gluccocorticoid hormonen in het lichaam die de huid onderwezen houdt en voorkomt de groei van elastische vezels in de middelste laag van de huid genaamd de dermis in tijden van groei of gewichtstoename. Er zij op gewezen dat scheuring optreedt in de middelste laag van het weefsel onder de buitenzijde van de huid, dan scrubben scrubs en moisturizers doen weinig om te genezen wat er is gebeurd. Sommige mensen beweren dat aardappelsap bevat vitamines en mineralen die de groei en het herstel van de huid bevorderen. Dit is waar; Er is een overvloed van vitamine E die de huid helpt enorm. De huid staat absorberen de meeste vitaminen en mineralen die nodig zijn om te overleven en gezondheid. Zelfs door een wonder als de huid konden deze vitaminen te absorberen zonder deze door het spijsverteringskanaal zou het lichaam niet in staat om ze te gebruiken zijn. Een van de meest effectieve methoden voor het bepalen striae naast chirurgie is veel zonlicht vitamine D, veel vitamine E en continu gebruik van vochtinbrengende lotion op de buitenste laag van de huid te houden van en breken. Dus jij bent de beste kans is om de hele aardappel in plaats van te eten dan pletten het over je lichaam.

Zal aardappelsap te ontdoen van acne littekens?

Aardappelsap zal niet genezen acne littekens. Aardappelsap zal de huid schoon te maken, zijn enzymen die fungeren als een natuurlijke antiseptische bruikbaar voor het doden van de bacteriën die acne uitbraken veroorzaken. Op deze manier zal aardappelsap inderdaad genezen acne, maar niet de littekens onbehandelde acne achterlaat. Zodra de schade is aangericht, kan de littekens niet worden verwijderd. Dit betekent niet dat aardappelsap is van geen enkel nut om de huid te helpen bij de genezing. Wat mensen niet beseffen is dat, hoewel de littekens zijn er om te blijven, kunnen ze worden verlicht en gekrompen, waardoor ze minder zichtbaar. De meerderheid van littekenweefsel met het blote oog bestaat uit dode huidcellen. Aardappelsap bevat wel zure reinigers afgekeerde in deze laag dode weefsel eet, waardoor de totale grootte van het litteken.

Toepassing en het gebruik

Er zijn twee manieren om aardappelsap van toepassing op de huid. Men kan gewoon knippen van de aardappel in de helft en wrijf de binnenkant tegen de huid gedurende een halve minuut. Laat het sap te drogen voordat het af te wassen met warm water. Een andere methode die goed werkt voor puistjes en mee-eters is om een ​​aardappel raspen en plaats het in een blender om te zetten in een pasta. Slather het verleden over het getroffen gebied en laat het een half uur voordat het af te schrapen.