Heart Block Oefening

Hartblok is een aandoening waarbij het bovenste deel van het hart, de atria, niet communiceren met het onderste deel, de ventrikels. Dit is geen indicatie dat de bloedstroom is gestopt, maar beïnvloedt hartslag en bloeddoorstroming. Hart blok kan worden aangemerkt als een eerste-, tweede- of derdegraads hartblok. Eerste graad handhaaft een normaal tempo en ritme en vereist zelden actie, terwijl de derde graad wordt beschouwd als een compleet blok waar elektrische impulsen niet passeren van de bovenste tot lagere kamers die kunnen leiden tot een hartstilstand.

Limited Exertion

Voor veel patiënten die zijn gediagnosticeerd met hart blok, worden ze vaak verteld om zich te onthouden van zware cardiovasculaire activiteit die het hart niet in staat om een ​​noodzaak om meer bloed uit als lead te pompen om vermoeidheid te communiceren kon verlaten.

Neem contact op met uw arts over het starten van een oefening regime dat geschikt is voor uw medische toestand. Door goed te onderzoeken welke vormen van lichaamsbeweging en hoeveel daarvan kunt u veilig tolereren, kunt u nog steeds een gezonde levensstijl vol met activiteiten die nog steeds je hart spieren op te bouwen leiden.

hijs-

Voor de meeste met een eerste of tweede graad hartblok, zullen ze waarschijnlijk in staat zijn om door te gaan met de meeste huishoudelijke taken en basic tillen. Zij dienen zich te onthouden van het optillen van zware voorwerpen en rusten wanneer raken vermoeid. Degenen die last hebben van de tweede of derde graad hartblok nodig hebben om hun medische provider om te praten om te zien of ze in staat zijn om activiteiten zoals sneeuwschuiven of verhuisdozen te doen. Zwaar tillen gewoonlijk de "niet doen" lijst, maar ze kunnen een lichtgewicht routine die de conditie in de tijd verbetert ontwikkelen.

Oefeningen zoals push-ups worden niet aanbevolen. Elke oefening die direct wijst op de borst kan teveel spanning toe te voegen aan het hart.

Warm Up / Cool Down

Voor patiënten met hartblok steeds bij een niveau lichaamstemperatuur is essentieel om overbelasting die kunnen leiden tot elektrische impulsen in het hart te voorkomen, stoppen van de bloedstroom. Als u uw hart niet shockeren, langzaam opwarmen voordat er oefeningen en zorg ervoor om af te koelen langzaam ook. Neem de tijd om je lichaam de temperatuur langzaam aan te passen. Vermijd koud water en koude douches ook. Dit kan het hart schokken en zijn zeer problematisch voor iedereen met hart blok.

Wanneer stoppen

Trainen met hart blok is prima zolang patiënten weten wanneer te stoppen als waarschuwingsborden oppervlak. Ze moeten niet uit te oefenen als ze ziek of als ze kortademig geworden tijdens het sporten. Als hun hart begint te trillen of gaat in een onregelmatig ritme, moeten ze onmiddellijk stoppen en overleggen met hun arts.