Health toepassingen voor Epsom Salt

Health toepassingen voor Epsom Salt

Magnesiumsulfaatheptahydraat, beter bekend als Epsom zout, is een in water oplosbaar, bitter smakende witte of kleurloze verbinding op grote schaal verkrijgbaar bij supermarkten en apotheken. Zowel magnesium en sulfaten, de belangrijkste componenten in Epsom zout, het uitvoeren van belangrijke functies in het lichaam. Magnesium zorgt voor een goede spier-, zenuw- en enzymfuncties, helpt cellen in de juiste manier met calcium, vermindert de ontsteking, pijn verlicht, en speelt een rol bij het voorkomen van hartziekten en beroerte. Het lichaam gebruikt sulfaten aan de pancreas, flush giftige stoffen, en de vorm hersenweefsel, gezamenlijke eiwitten en mucine-eiwitten stimuleren. Gebruik Epsom zout als home remedies voor verschillende behoeften gezondheid en welzijn.

Soak Verstuikingen

Scheuren of overstretching een ligament, het weefsel dat twee of meer botten in een gewricht verbindt, levert een verstuiking. Verstuikingen kan mild, matig of ernstig zijn en over het algemeen leiden tot pijn, zwelling, blauwe plekken en beperkt gebruik van de geblesseerde gewricht. Gebruik Epsom zout als onderdeel van uw behandeling voor verstuikingen. Omdat sulfaten bevorderen van de vorming van gezamenlijke eiwitten en magnesium vermindert de ontsteking, het weken een gewonde ligament in warm water gemengd met Epsom zout kan onmiddellijke en lange-termijn hulp te bieden. De Epsom Salt Raad adviseert het toevoegen van twee kopjes Epsom zout aan een liter water voor een optimale voordelen.

verzachten de huid

Verwijdert dode cellen en het vergroten van het verkeer voor zachtere huid. Meng twee kopjes Epsom zout met een kwart kopje vaseline en een paar druppels lavendelolie. Gebruik het mengsel om zachtjes weg te schrobben droge plekken op de huid op het lichaam. Voor je gezicht, meng een halve theelepel Epsom zout in een reinigende room bestemd voor diepe porie reiniging. Gebruik uw vingers om gezichtshuid masseren. Spoelen met koud water en dep ze droog.

Gemak General Spierpijn

Voeg twee kopjes Epsom zout aan een warm water bad te verlichten algemene spierpijn en blauwe plekken vervagen. Weken in een Epsom zout bad water-oplossing gedurende 12 minuten. Spoel af onder de douche of schoon badwater na uw genieten. De magnesium in Epsom zout fungeert als een spier relaxer, en de sulfaten te spoelen schadelijke toxines.

Verwijder Splinters

Gebruik Epsom zout aan splinters te verwijderen en te genezen aangetaste huid. Volgens de Epsom Salt Council, een Epsom zout laten weken zal de huid los te trekken uit de splinter. Vaak 15 minuten weken zal ertoe leiden dat het hout genoeg dat de splinter zal pop uit op zijn eigen zwellen. Zelfs als de splinter niet uit tijdens het weken komt, de Epsom zout verzacht de getroffen gebied om splinter verwijdering te maken door een pincet minder pijnlijk.

Verlichten pijnlijke voeten

Geef je voeten rusten en te ontspannen na een lange dag met een Epsom zout voetbad. Ontbinding van een kopje Epsom zout in een grote pan met warm water. Dompel voeten volledig voor zo lang als goed voelt. Epsom zout heeft de mogelijkheid om pijnlijke voeten te verlichten om dezelfde redenen dat het algemene spierpijn kunnen verlichten. De spierverslappende en toxine-spoelen eigenschappen van de verbinding trekken uit pijn en vermoeide, gehavende voeten.

Laxeermiddel

Volgens de Epsom Salt Raad, Epsom zout is een Food and Drug Administration goedgekeurd laxeermiddel. Volg de aanwijzingen op de doos om uw zoutoplossing laxeermiddel te maken. Bij gebruik als laxeermiddel, Epsomzout verlicht constipatie 30 minuten tot zes uur na inname. Raadpleeg een zorgverlener voor het gebruik van Epsom zout voor verstopping reliƫf of dubbele punt zuivering.