Health Foods te vermijden

Gezonde voeding zijn voortdurend gepromoot als een manier om gezond te eten en gewicht te verliezen. Er zijn veel voedingsmiddelen en producten die niet zo gezond als ze lijken zijn. Er zijn een aantal gezonde voedingsmiddelen die u moet vermijden.

Yoghurt

Yoghurt wordt vaak gezien als een gezonde snack. Velen kopen individuele enkele yoghurt packs, niet wetende dat ze worden geladen met suiker. Deze suiker kan ertoe leiden dat u om gewicht te winnen.

Cholesterol-Free Foods

AOL stelt vast dat cholesterol-vrij voedsel kan misleidend zijn. Terwijl ze zijn goed voor degenen die cholesterol problemen, ze zijn vaak vol met verzadigde vetten.

gebakken Snacks

Gebakken snacks zijn nog een ander voedsel dat wordt verondersteld om gezond te zijn, maar kan nog steeds ongezond. Gebakken snacks bevatten weinig vet, maar zijn vaak hoog in natrium vanwege de smaak toegevoegd aan de snacks.

Low-Fat Foods

Volgens Cheryl Koch, moeten levensmiddelen 3 gram vet of minder wordt als laag-vet. Terwijl een levensmiddel vetarm kan zijn, kan het nog steeds veel suiker en calorie├źn.

Fruitsap

Vruchtensappen zijn een gezond voedsel dat ongezond kan zijn, afhankelijk van het product. Lees het etiket om de hoeveelheid werkelijke vruchtensap inzicht in de drank. Let ook op de suiker tellen, als 100 procent vruchtensap heeft nog steeds een veel suiker.