Havermout is een goed ontbijt voor Weight Loss?

Havermout is een goed ontbijt voor Weight Loss?

Een kom van gloeiend heet, romige haver kan beginnen uw dag van recht. Maar dezelfde kom havermout heeft voordelen dan alleen maar een stevig ontbijt. Of u nu net begint een dieet van het gewichtsverlies, of op zoek bent naar een nieuw idee voor ontbijtproducten, een kom havermout de meeste dagen in de week is een verstandige aanvulling op je eten plan.

Soorten Oatmeal

De aard van de havermout zijn hele haver, die nog steeds hun harde buitenkant van de romp; havergort, waarvan de buitenromp verwijderd; staal gesneden haver, die gries ruw gesneden, maar nog steeds met een intacte zemelen zijn; en havermout, die worden gestoomd, afgevlakt gries. Het laatste type van haver zijn zachter te wijten aan een extra bewerking en relatief snel te koken. Vermijd direct havermout, die meestal heeft toegevoegd natrium en in plaats daarvan kiezen ouderwets of staal gesneden haver, die geen toegevoegde natrium. De minder bewerkt de haver, de meer vezels de havermout bevat, wat gunstig is wanneer het verliezen van gewicht.

calorieën

Het eten van caloriearme havermout voor het ontbijt kan u helpen binnen uw gewichtsverlies calorie bereik van ten minste 1.200 totale calorieën voor vrouwen en 1800 de totale dagelijkse calorieën voor mannen. Een kopje regelmatige, snelle en instant unenriched havermout gekookt met water heeft ongeveer 166 calorieën, volgens de USDA Nutrient gegevens Laboratory. Als je de havermout koken 1/2 kopje magere melk in plaats van water, voeg 40 calorieën. toppings fruit, zoals een half gesneden banaan of 1/4 kopje rauwe aardbeien voegt 53 en 27 calorieën, respectievelijk.)

Voordelen voor Weight Loss

Naast het feit dat weinig calorieën, havermout levert ongeveer 4 g vezels per kop. Het eten van een vezelrijk dieet kan helpen gewicht te verliezen als gevolg van het vullen aard van vezels. Voedingsmiddelen zoals havermout die rijk zijn aan vezels met lage energiedichtheid voedsel, waardoor er relatief weinig calorieën dan het grootste deel van het voedsel. Bovendien, havermout voor het ontbijt is eenvoudig en snel te bereiden, waardoor het minder waarschijnlijk dat je een stevig ontbijt zal overslaan, of pick-up een zoet gebak of fast-food maaltijd om uw ontbijt te vullen.

expert Insight

Het eten van havermout als onderdeel van uw ontbijt routine kan meer dan u helpen ponden te verliezen doen. A 2010 studie gepubliceerd in het 'Journal of the American Dietetic Association "vond dat de deelnemers die hele gran havergraangewas aten in tegenstelling tot het eten van hetzelfde aantal calorieën in een low-vezel voedsel ervaren een significante vermindering van LDL-cholesterol. Hoewel zowel de controlegroep en de haver groep verloren gewicht, de deelnemers de haver groep ook genoten van een grotere daling van hun taille omtrek meting.