Hardlopen voor Weight Loss

Een van de meest elementaire principes als het gaat om het verliezen van gewicht is afbranden meer calorieën dan je verbruikt. Hardlopen is een van de meest krachtige manieren om calorieën te verbranden, en gecombineerd met een gezonde voeding is een uitstekende manier om wat ongewenste pondjes kwijt.

Ermee beginnen

Voordat u een oefening routine te beginnen is het zeer belangrijk om te overleggen met uw arts om ervoor te zorgen heb je geen medische aandoeningen die het gevaarlijk krachtige fysieke activiteit uit te voeren zou maken. Dit geldt vooral als je fysiek inactief zijn gedurende langere tijd. Als je eenmaal gewist om te beginnen, het belangrijkste om te onthouden is om dingen langzaam te nemen. Als het gaat om het lopen, het eerste wat je wilt doen is een paar goede hardloopschoenen om stress en mogelijk letsel te voorkomen aan uw voeten en benen. Vervolgens wilt grondig te rekken de spieren in zowel de voor- en achterkant van je benen. Je kunt bukken en hard je tenen naar de achterkant van de benen te strekken, en pak je enkel en trek je been naar achteren om de voorkant van de benen te strekken. Voer deze bewegingen een paar keer tot de spieren in je benen los te voelen. Voordat u begint, zorg ervoor dat u goed gehydrateerd en hebben toegang tot vloeistoffen tijdens de daadwerkelijke run.

Maak een Running Routine

Als u voor het eerst begint te lopen, niet een doel van een bepaalde afstand niet maken; alleen focussen op die voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Begin in een traag tempo en proberen en een looptijd van 15 tot 20 minuten. Dan langzaam op te bouwen vanaf daar, het toevoegen van vijf extra minuten aan elke run in de loop van de tijd. Om een ​​betekenisvolle invloed op gewichtsverlies, moet je ten minste drie tot vier keer per week uit te voeren. Het is veel meer gunstig voor kortere afstanden meerdere keren per week ren dan een langere afstand of twee keer per week uitgevoerd. Als je begint te bouwen uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen u kunt dan verschuiven je focus te draaien voor de afstand. Dit is een goede manier om jezelf te duwen, want hoe langer je loopt, hoe meer gewicht je verliest. Om het maximale voordeel te verkrijgen van uw inspanningen, moet u uw lopende combineren met een gezond dieet dat is laag in verzadigde vetten.

Extra Running Activiteiten

Om uw lopende trainingen vers te houden is het goed om een ​​aantal verschillende activiteiten om uw routine toe te voegen. Als u momenteel op de weg, probeer die op een track. Dit is een goede manier om nauwkeurig te meten van de afstand en de tijd van uw run vier keer rond een standaard circuit is gelijk aan een mijl. Hardlopen in plaats of boven en beneden een trap is een uitstekende cardio-oefening. Een loopband is een geweldige alternatieve manier in het hardlopen te krijgen als het weer het wordt een probleem. Het is altijd goed om manieren om uw run workout routine veranderen om te voorkomen dat u steeds verveeld te vinden. Dit zal ook voortdurend daag je lichaam aan te passen, waardoor het gewichtsverlies proces helpt.