Hamstring Pull Treatment

Een hamstrings trekken of spanning optreedt wanneer de spieren en / of pezen langs de achterkant van het bovenbeen hyperextensie; kunt u de spieren of pezen scheuren met een verschillende mate van ernst. Wanneer u een blessure hamstring, is het noodzakelijk om onmiddellijk te beginnen met de behandeling om de schade te isoleren en te verminderen hersteltijd.

RIJST

RICE is een veelgebruikte afkorting in de sportgeneeskunde die staat voor rust, ijs, compressie en elevatie. Zodra je een hamstring te trekken, verheffen het aangedane been en ijs van toepassing op de geblesseerde hamstring zo spoedig mogelijk. Verheffen het been boven het niveau van het hart zal de bloedstroom te ontmoedigen, en verder icing de regio vertraagt ​​de doorbloeding; beide acties verminderen zwelling en ontsteking. Toepassen ijs gedurende 15 tot 20 minuten om de paar uur. Wanneer u uw hamstring bent slagroom, breng dan een drukverband om het gebied om de bloedstroom te beperken. Gebruik geen gewicht niet op de geblesseerde been na een pull; zelfs als de stam is minderjarig bent, moet rusten --- of gevaar veroorzaakt meer schade aan uw been.

Rehab Oefeningen

Zolang het been is pijnvrij, kunt u beginnen met wat milde revalidatie oefeningen twee tot drie dagen na de stam. Probeer eerst een eenvoudige hamstring stretch: staan ​​aan de voet van uw gezonde been in de voorkant van de geblesseerde been gekruist, en buig in de taille en te bereiken in de richting van je tenen. Ga verder heel langzaam, maar voorovergebogen genoeg zodat de hamstring enigszins wordt uitgerekt; als je genezen, kunt u het traject te verdiepen. Overweeg het doen van wat lichte gewichtheffen oefeningen, zoals been krullen, maar respecteren beperkte bereik van de beweging van je been. Je moet ondervonden geen hamstring pijn tijdens het sporten.

ernstige Pulls

Derdegraads hamstring trekt gebeuren wanneer de spieren of pezen in de hamstring scheur volledig. Een zware druk zal veel langer duren om te genezen dan een gematigd stam, en het dragen van gewicht op het aangedane been zal moeilijk zijn voor vele weken. Als u vermoedt dat u hebben geleden een derdegraads stam, moet u de hulp van een arts te zoeken zo snel mogelijk. Gebruik krukken gedurende vier weken of meer. Afkickkliniek het been langzaam, doen alleen lichte oefeningen voor de eerste paar weken. In sommige gevallen kan het operatie nodig een gescheurde spier te herstellen.