Hair Restoration zonder Chirurgie

Hair Restoration zonder Chirurgie

Kale plekken of dunner wordend haar op je hoofdhuid kunt u zelfbewust over je uiterlijk te maken. Terwijl haartransplantatie een effectieve methode van het herstel van haar kan worden, andere haartransplantatie opties bestaan ​​voor mensen die niet willen om een ​​operatie te ondergaan. Uw arts kan u helpen te bepalen welke niet-chirurgische haartransplantatie methode voor u geschikt is.

Identificatie

De meest voorkomende vorm van haaruitval optreedt als gevolg van alopecia androgenetica, een aandoening die ongeveer een derde van de mannen en vrouwen treft, volgens de MayoClinic.com. Ook wel mannelijke of vrouwelijke kaalheid, alopecia androgenetica veroorzaakt een terugwijkende haarlijn en kaalheid bij de kruin bij mannen en dunner wordend haar bij vrouwen. Andere oorzaken van langdurige haaruitval omvatten littekens van de hoofdhuid als gevolg van ziekte of letsel en alopecia areata, een auto-immuunsysteem stoornis die door kale plekken op de hoofdhuid veroorzaakt. Haartransplantatie technieken kunnen nuttig zijn bij het regrowing haar of vermommen kale plekken zijn als haaruitval is toe te schrijven aan één van deze voorwaarden.

Medicatie voor mannen

Finasteride is een orale medicatie voor de behandeling van mannelijke kaalheid en wordt aanbevolen door de American Association haaruitval als de eerste lijn van de aanval voor mannen die willen voor de behandeling van haaruitval.

Minoxidil, een plaatselijke behandeling rechtstreeks naar de scalp toegepast, kan helpen regrow haar bij mannen en vrouwen. Het geneesmiddel kan ook vertragen haaruitval. Minoxidil behandeling effectiever is bij vrouwen dan bij mannen, en kunnen alleen worden aanbevolen voor de mannen als de behandeling met finasteride is mislukt.

Medicatie voor vrouwen

Hoewel minoxidil is het enige medicijn specifiek goedgekeurd voor de behandeling van haaruitval bij vrouwen, kan uw arts andere medicijnen die kunnen helpen als je haar verlies wordt veroorzaakt door alopecia androgenetica aanraden.

Orale anticonceptiva, finasteride, spironolacton en cimetidine behandeling van haaruitval door het blokkeren van de productie van androgenen, een mannelijk hormoon dat alopecia androgenetica veroorzaakt.

overwegingen

Omdat androgenen niet bij tot alopecia areata, sommige geneesmiddelen voor de behandeling van androgene alopecia niet effectief bij de behandeling alopecia areata, hoewel minoxidil één uitzondering.

De meest voorkomende haartransplantatie behandeling voor alopecia areata is cortisone-injecties, volgens de National alopecia areata Foundation. Anthralin zalf of crème, een teer gebaseerde voorbereiding meestal gebruikt voor de behandeling van psoriasis, kan ook helpen stimuleren van nieuwe haargroei.

haartransplantatie

Als medicatie is niet succesvol in regrowing haar of wanneer haarzakjes beschadigd zijn als gevolg van littekens, kan een haartransplantatie systeem een ​​optie om de natuurlijke uitstraling van uw haar te herstellen. Pruiken, haarstukjes en weeft kan helpen vermomming kale plekken of dunner wordend haar.

Terwijl budget haarstukjes zijn verkrijgbaar met synthetisch haar, de Amerikaanse haaruitval Association meldt dat de beste haarstukken zijn op maat gemaakt en gebouwd van uitstekende kwaliteit menselijk haar, dat overeenkomt met de textuur, kleur, dichtheid en de golf van uw eigen haar.

Waarschuwing

Voor het kopen van een haar vervangend systeem, overwegen de lange termijn kosten. Een haar Bovendien kan ongeveer 18 maanden duren voordat het begint om zijn natuurlijke uitstraling te verliezen en moet worden vervangen, volgens de International Society of Hair Restoration Surgery. Handhaving van het uiterlijk van uw haarwerk vereist regelmatige reiniging van de haarstukje en de hoofdhuid onder het haarstukje.