Hair Breuk Problemen

Hair Breuk Problemen

De gemiddelde gezonde persoon verliest overal 25-100 haarvezels per dag. Echter, haarbreuk een reden tot bezorgdheid zijn. Soms zijn er eenvoudige oorzaken en oplossingen voor het haar breuk, zoals voedingstekorten of hair-styling routines - soms kunnen er onderliggende gezondheidsproblemen veroorzaken haren te verzwakken en breken, en deze medische problemen vereisen diagnose en behandeling van een zorgverlener .

Voedingstekorten

Voeding speelt een belangrijke rol in het kweken van sterk en gezond haar dat breuk kan weerstaan. Essentiële vetzuren zoals omega 3 en 6, verschaffen proteïne, die een essentieel ingrediënt voor gezond haar en een tekort aan deze essentiële vetzuren kan leiden tot haarbreuk problemen volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Onvoldoende opname van voedingsmiddelen antioxidant, ijzer en B-vitaminen, kan belemmeren de groei en het behoud van de gezondheid van het haar. Bovendien, voedselallergenen - waaronder eventueel zuivel, tarwe, maïs of soja - potentiële daders die bijdragen tot voedingstekorten, evenals geraffineerde producten - zoals wit brood, suiker en pasta - en levensmiddelen die transvetzuren zuren, zoals koekjes, cakes, frieten en donuts,

Medische omstandigheden

Er zijn verschillende medische oorzaken die kunnen worden aan de wortel van het haar breuk problemen. Bijvoorbeeld trichodystrophy is een soort alopecia die haar breken gemakkelijk maakt. Ook was er een 2012 studie gepubliceerd in de Archives of Dermatology ontdekt dat haar breuk was een vroeg teken van de centrale centrifugale cicatricial alopecia, dat is een andere vorm van haaruitval. Zowel genetische aandoeningen en geneesmiddelen zoals chemotherapeutische middelen, kan alopecia. Er zijn ook verschillende soorten infecties, inclusief tinea capitis, cellulitis van de hoofdhuid en kerion, die bijdragen aan deze voorwaarde. Bovendien systematische afwijkingen, zoals endocriene stoornissen en aandoeningen die hoge koorts produceren, zijn ook mogelijk daders.

haar regime

Een studie uit 2007 gepubliceerd in het International Journal of Cosmetic Science gebleken dat langer haar vezels lijken te breken wanneer haar wordt gekamd of geborsteld, terwijl kortere haarvezels afbreken toen de uiteinden van het haar worden verpakt. Daarnaast is de studie bleek dat het bleken van haar en haar kammen als het nat leidt tot meer breuk van lang haar vezels. De Academy of Dermatology waarschuwt dat paardestaarten, hair extensions, vlechten en vlechten, wanneer gedragen op een continue basis, creëren spanning die kan leiden tot haar breuk. Overmatige hitte van blow-drogers, krultangen en strijkijzers zijn ook factoren.

Hair Solutions

Actuele en orale medicatie - zoals minoxidil, finasteride, en orale antimycotica - worden gebruikt om sommige vormen van alopecia-gerelateerde haaruitval te behandelen. Met betrekking tot haar regimes, de ADA beveelt waardoor natte haren om ten minste gedeeltelijk droog zijn voordat u een föhn. Curling en flatirons, in aanvulling op een haardroger, mag alleen worden gebruikt op een lage of gemiddelde instelling en een strijkplank mag alleen worden toegestaan ​​om te verblijven in hetzelfde gedeelte van het haar voor één of twee seconden. Ook niet haar kammen na het aanbrengen van extra-hold styling producten, omdat dit kan bijdragen aan haar breuk. Een dieet rijk aan verschillende soorten voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde haargroei en onderhoud het haar van het begin van de groei helpen.