Haar Roos Problemen

Haar roos problemen kunnen een esthetische zorg zijn, vooral als je er rekening mee een verklikker afstoffen van wit rond de kraag van uw favoriete donker shirt. Roos problemen kan enige tijd duren om op te lossen, en je kan hebben om te experimenteren met verschillende producten om de beste resultaten te krijgen.

Oorzaken

De bovenste laag van de huid op je hoofdhuid wordt voortdurend vergoten. Deze laag bestaat uit dode cellen die het breekbaarder cellen eronder te beschermen. Roos ontstaat wanneer de dode huidcellen op de hoofdhuid worden afgeworpen met een grotere snelheid. Roos is niet besmettelijk en zelden is er behoefte aan medische interventie. Voor de meeste mensen met een roos problemen, de vlokken in hun haar die naar beneden drijven naar de kraag en schouders van hun kleding zijn meer gênant dan ze zijn reden tot alarm.

Wie krijgt Roos?

Volgens de Mayo Clinic, kan zowat iedereen roos problemen hebben, maar er zijn bepaalde risicofactoren die wat meer vatbaar maken om roos te zijn dan anderen. Men neiging om roos meer dan vrouwen, en het wordt vermoed dat mannelijke hormonen een bijdragende factor, zoals het feit dat de klieren die olie te produceren op de hoofdhuid zijn groter bij mannen dan bij vrouwen. Een slechte voeding ontbreekt in zink, kunnen B-vitamines of bepaalde vetten roos risico verhogen. Degenen met vet haar en een vette hoofdhuid hebben een grotere kans op roos. Mensen met bepaalde ziekten - ziekte van Parkinson, bijvoorbeeld - een hoger risico voor roos problemen, hoewel de reden hiervoor is niet duidelijk.

Tenslotte leeftijd meestal een factor. Veel mensen beginnen te roos problemen als jonge volwassenen beleven en blijven om roos te hebben tot middelbare leeftijd. Voor sommige, dit kan een levenslange probleem.

Het oplossen van problemen Roos

De meeste gevallen van haar roos kan worden opgelost door simpelweg kiezen een medicinale shampoo in plaats van een gewone shampoo. Over-the-counter producten bevatten verschillende actieve stoffen bekend om roos problemen, zoals zinkpyrithione en Ketoconazol (anti-fungals), koolteer, salicylzuur en selenium sulfide te bestrijden. Volgens de Mayo Clinic, deze shampoos zijn niet allemaal hetzelfde, dus je kan hebben om te experimenteren met het product dat werkt het beste oplossen van uw roos problemen.

wassen Technieken

Wassen van het haar vaak is een manier om de behandeling van haar roos. De Mayo Clinic adviseert het gebruik van een medicinale shampoo een keer per dag, waardoor de shampoo in het haar om het tijd was om te werken. Zodra de roos probleem is opgelost, kan bezuinigen gebruik van het product twee tot drie keer per week. Sommige medicinale shampoos kunnen hun effectiviteit verliezen na verloop van tijd, dus je zou kunnen hebben om te wisselen tussen de verschillende types.

Toen Roos steunt nog steeds

Het oplossen van problemen roos vergt geduld. Echter, als je een medicinale roos shampoo religieus gebruiken voor meerdere week en roos aanhoudt, is het misschien tijd om een ​​arts te zien, vooral als je hoofdhuid is rood en gezwollen zijn. De symptomen kunnen worden gerelateerd aan seborrheic dermatitis of een soortgelijke toestand.

Andere Roos Feiten

Roos problemen doorgaans beter in de zomer, en in feite, de Mayo Clinic stelt dat een beetje zonlicht op je hoofdhuid zelfs nuttig zijn om het verminderen van vervelende vlokken zou kunnen zijn. Mensen die in droge klimaten kan er rekening mee dat de roos is slechter, vooral in de winter.