Gym Class Activiteiten

Gymles is ofwel de meest uitgekeken naar activiteit voor kinderen of de meest gevreesde. Als een gymleraar of iemand op zoek naar leuke activiteiten om thuis te doen, kunt u veel van deze voorgestelde spel en sport voor de kinderen in uw leven te proberen. Met behulp van deze games, zal een kind leren fysieke vaardigheden evenals bewustwording, teamwork en mentale vaardigheden. De spellen zijn gemakkelijk te leren en vaak om groepen kinderen of kleine teams.

Pickleball

Hoewel het niet mainstream succes hebben, wordt pickleball vaak gespeeld in de gymles. Dit spel is een mix tussen de ping-pong en badminton en kinderen zullen genieten van het spelen met de oversized rackets. De regels zijn eenvoudig en het spel is verslavend als je eenmaal de basisregels te leren.

Floor Hockey

Grote groepen kunnen genieten van een potje vloer hockey. Geen skates zijn nodig voor de vloer hockey, maar een grote collectie sticks en een rubberen puck. De rubberen puck werkt beter dan een rubberen bal, omdat het gemakkelijker wordt gecontroleerd en zal niet verdwijnen in meerdere richtingen rollen.

kickball

In plaats van wiffleball, kickball is een eenvoudiger keuze voor spelers om te genieten. Gewoon geven de bal een rol en hebben ze schoppen hem zo ver als ze kunnen. Het gooien van de bal bij spelers outs is optioneel, maar nu veel sportscholen deze hebt gewijzigd tot onder alleen de taille.

parachutes

Jongere gymles leden zullen genieten van het spelen met een grote kleurrijke parachute. Zij kunnen de parachute te halen, lopen eronder, of laten ronddraaien. Er zijn een heleboel parachute activiteiten die kunnen worden genoten voor de kinderen leren meer georganiseerde sport.

scooters

Race over de sportschool vloer op een klein plastic scooters. Kinderen leren hun voeten gebruiken en in verschillende richtingen bewegen met behulp van deze scooters. Kinderen kunnen ook terecht een vloer hockeywedstrijd in scooter hockey met deze apparatuur.

Volleybal

Vorm teams voor een klassiek spel van volleybal. Beginnende spelers kunnen gebruik maken van een opgeblazen bal voor eenvoudiger spelen en meer volleys, maar gevorderde spelers zullen genieten van het echte spel. Kinderen echt teamwork te leren in deze sport, samen met passes, spikes en de algehele springen.