Ground Turkije Nutrition Information

Ground Turkije Nutrition Information

Het vervangen van de grond kalkoen voor gehakt in hamburgers, taco's, spaghettisaus, gehaktbrood en andere recepten kan het verzadigd vet en cholesterol in uw maaltijden te verminderen. Laag in calorieën en hoog in eiwitten, gemalen kalkoen draagt ​​bij aan uw dagelijkse eisen voor B-complex vitamines en selenium. Het vetgehalte in gemalen kalkoen verminderen, kies rassen die vetvrije zijn of niet meer dan 10 procent vet.

Nutritional Content

Een 4-oz. portie rauwe, vetvrije gemalen kalkoen heeft 127 calorieën, 2,21 g vet, 62 mg cholesterol en 27 gram eiwit. Vitaminen en mineralen in deze portie bevatten 11 mg niacine, 1 milligram vitamine B-6 en 257 mg fosfor. Volgens de voedselveiligheid van de USDA en Inspectie Dienst, moeten vlees verkocht als "ground turkey" bestaan ​​uit spier bezuinigingen zonder enige toegevoegde vet, ander dan het vet dat van nature voorkomt in de bijgevoegde huid.

Gezondheidsvoordelen

Een 4-ounce gegrild, vetvrije Turkije hamburger levert ongeveer 48 procent van de dagelijkse waarde van eiwit, of het bedrag dat u nodig hebt om elke dag voor een gezonde lichaamsfunctie verbruikt. Eiwit levert het constructiemateriaal voor cellen, weefsels, organen en vloeibare stoffen, zoals hormonen en enzymen. Dit Turkije hamburger levert 50 procent van je dagelijkse waarde van niacine, een vitamine B-complex, dat een gezonde bloedcirculatie stimuleert, faciliteert glucosemetabolisme en helpt bij de controle van uw cholesterolgehalte. Vitamine B-6, een andere voedingsstoffen in de grond kalkoen, draagt ​​bij aan een gezonde zenuwfunctie en biedt bescherming tegen hart-en vaatziekten. Gemalen kalkoen is ook rijk aan selenium, een sporenelement dat de immuniteit ondersteunt, controleert de schildklierfunctie en beschermt uw lichaam tegen de cellulaire schade die kan leiden tot kanker of andere chronische ziekten.

Het verminderen van rood vlees

Als je probeert om te bezuinigen op rood vlees gesneden om de calorieën, verzadigd vet en cholesterol in uw dieet te verminderen, ter vervanging van rundergehakt met vetvrije gemalen kalkoen in uw recepten kan u helpen om uw doelen te bereiken. Een 4-ounce portie rundergehakt bestaande uit 95 procent mager vlees heeft 155 calorieën, vergeleken met 127 calorieën in dezelfde hoeveelheid vetvrije gemalen kalkoen. Dit portie rundergehakt heeft meer dan twee keer zo veel vet - 5,65 gram vet in een portie van rundergehakt versus 2 gram gemalen kalkoen. Zowel rundvlees en kalkoen bevatten cholesterol, maar 4-ounces mager rundergehakt heeft 70 milligram, in tegenstelling tot 62 milligram in Turkije.

Vet en cholesterol

De American Heart Association adviseert dat u de verzadigde vetten in de grond kalkoen en andere dierlijke voedingsmiddelen te beperken tot 7 procent van je dagelijkse calorieën en hebben niet meer dan 300 milligram cholesterol per dag te hoog cholesterolgehalte in het bloed en hart-en vaatziekten te voorkomen. Het vet in een 4-ounce Turkije hamburger vertegenwoordigt 1 procent van je dagelijkse calorieën als je het volgen van een dieet 1800 calorieën. De cholesterol in een grond Turkije hamburger vertegenwoordigt 18 procent van je aanbevolen dagelijkse inname van cholesterol.

Voedselveiligheid

Om te voorkomen dat voedselvergiftiging van bacteriën zoals salmonella, koken hamburgers of gehaktbrood gemaakt met gemalen kalkoen grondig tot een temperatuur van 165 graden F, adviseert de USDA. Koel ongekookt gemalen kalkoen op 40 graden F of kouder en op te slaan voor niet meer dan twee dagen. Houd gekookt gemalen kalkoen en gekoelde opslag voor niet meer dan vier dagen. Na het voorbereiden van recepten met rauwe gemalen kalkoen, was uw handen, keukengerei, werkbladen en snijplanken grondig om bacteriën te verwijderen.