Grote binnenkant van de dijen oefeningen

Grote binnenkant van de dijen oefeningen


Binnenkant van de dijen workouts kan moeilijk te bereiken omdat ze gebiedsgerichte zijn. Terwijl dieet en lichaamsbeweging zijn best om uw dijen in vorm te houden, zijn er een paar oefeningen die je kunt doen om ze sterker te krijgen. Of u nu op de sportschool of thuis, dan kunt u werken aan uw dijen.

hip Abductor

Als je in de sportschool, profiteren van hun machines, met name de heup ontvoerder voor uw binnenkant van de dijen. Stel de machine, zodat je werkt je innerlijk, niet buitenkant van de dijen, omdat de meeste machines zijn uitwisselbaar. Als u uw dijen werken, bewegen de pads van de machine, zodat ze in je dijen. Stel de machine, zodat je benen zijn verspreid, maar comfortabel met en stel een gewicht dat je tevreden bent met als goed. U zult duwt het gewicht naar binnen door te knijpen je dijen. Duw het gewicht langzaam naar de maximale gebruik van de machine te krijgen en laat het gewicht duw je benen terug naar buiten. Herhaal dit ontwerp 2:58 sets van 10 herhalingen. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen van de heup ontvoerder goed gelezen, zoals de meeste zijn vergelijkbaar, maar verschillend. Met behulp van deze machine niet goed kan resulteren in knieblessure.

been liften

Voor een training weg van de sportschool en geen apparatuur, probeer been liften. Begin met je lichaam op de grond, zijwaarts, zodat je hoofd naar boven en tegenover een muur. Uw borst en het hoofd moeten worden van de vloer, met je arm die het dichtst bij de vloer, schrap je. Leg het been dat op de grond vlak en recht met je tenen wees in dezelfde richting dat je hoofd wordt geconfronteerd. Buig je andere been bij de knie zodat het kalf loodrecht op de vloer. Deze voet blijft op de vloer de hele tijd. Vervolgens neem je been dat is plat op de vloer en op te trekken, terwijl het nog recht, in de lucht, zo ver als je prettig bij voelt. Hef het been snel, en laat het terug naar de grond langzaam. Heeft het been dat je het verhogen van de grond tijdens de training niet aan. Doe 10 herhalingen en schakel benen. Afwisselende benen 2:58 sets van 10 herhalingen voor elk been. Zorg ervoor dat u de juiste rekken en los je gewrichten voordat deze oefening om knie-letsel te voorkomen.

Pushing the Box

Deze oefening kan ook thuis worden gedaan, want het is gedaan met huishoudelijke artikelen. Alles wat je nodig hebt is een kartonnen doos en een aantal gewichten of zware voorwerpen. Begin met de doos op de grond. Zet de gewichten of zware voorwerpen in de doos. Als je de oefening start en voel het is te zwaar of licht, dan aan te passen. Sta met de doos licht aan de voorkant en aan de zijkant van je. Zwaai je been naar buiten en duw de doos met het binnenste gedeelte van je voet. Kruis je voet over je andere been, side shuffle richting het strafschopgebied en herhaal met dezelfde voet. Doe dit totdat je de andere kant van de kamer hebt bereikt en dan schop de doos met de andere voet. Zorg ervoor dat u de doos op de grond blijft gedurende de gehele oefening. Doe dit voor een bepaalde afstand of stel een tijdslimiet voor jezelf in plaats van het doen van herhalingen. Plaats nooit meer gewicht dan je aankan in de doos als het kan resulteren in een knieblessure.