Groentesap Detox Dieet

Groentesap Detox Dieet

Volgens "The Raw Food Detox Diet," de moderne dieet is vol van voedsel verrijkt met chemicaliën, hormonen, additieven en andere schadelijke stoffen. Deze schade aan uw systeem, waardoor vermoeidheid, hoofdpijn, stemmingsstoornissen, chronische pijn en gewichtstoename. Een groentesap dieet is bedoeld om u te helpen gewicht te verliezen, het hunkeren naar te verliezen en je lichaam te ontgiften van schadelijke chemicaliën. Eet gezond tijdens uw detox dieet door het eten van goede koolhydraten, magere eiwitten, essentiële vetzuren en verse groentesappen.

Voordelen van Sap

Verse groente sappen in uw dieet bieden een scala aan voordelen. In "The Juice Turbo Diet Lady's," Cherie Calbom beweert groentesappen zijn rijk aan anti-oxidanten die uw immuunsysteem te verbeteren en hebben anti-aging eigenschappen. Groentesap heeft zeer weinig suiker en stabiliseert de bloedsuikerspiegel, dat is een belangrijke factor bij het beheersen van uw eetlust. Het kan helpen beteugelen hunkeren. En sappen bieden een overvloed aan vitaminen, mineralen, enzymen en fytonutriënten die nodig zijn tijdens een detox dieet plan.

Functie van de levende enzymen

Verse sap is een geconcentreerde bron van enzymen voor specifieke chemische reacties in het lichaam. Koken, verwarmen en pasteuriseren groenten vernietigen van de enzymen. Het drinken van enzym-rijke groentesappen, zoals bieten, peterselie, spinazie, boerenkool en broccoli levert uw lichaam met levende enzymen, die een belangrijke rol spelen bij de spijsvertering en vetverbranding. Het lichaam slaat giftige stoffen in vetcellen; zoals je vet te verbranden, de eliminatie van de geaccumuleerde gifstoffen te versnellen in uw systeem.

Functie van fytochemicaliën

In "Sap for Life," Cherie Calbom zegt dat planten bevatten stoffen bekend als fytochemicaliën die u te beschermen tegen ziekte, verwonding, vervuiling en andere giftige stoffen. Fytochemicaliën in groenten bevatten beta-caroteen, lycopeen en resveratrol. De voedingsstoffen te bepalen van een plant kleur, geur en smaak. Fytochemicaliën versnellen het metabolisme van opgeslagen vet. Drinken groentesappen regelmatig geeft deze voedingsstoffen in een absorbeerbare vorm en geconcentreerd.

Functie Proteïne

U moet eiwit aan spieren, pezen, haar, nagels en huid te vormen. Eiwit is essentieel bij het sturen van chemische reacties en hormonen die je lichamelijke functies te bedienen. Groentesappen bevatten lagere hoeveelheden van de eiwitten dan dierlijk voedsel. Echter, bieden groentesappen gemakkelijk geabsorbeerd aminozuren, die de bouwstenen van eiwitten zijn. Sappen zoals wortelen, bieten en donkere bladgroenten zijn de beste bronnen. Tijdens je dieet moet je aanvullen met andere eiwitbronnen zoals spruiten, peulvruchten, noten, zaden en volle granen.

Functie van Koolhydraten

Groentesappen bieden gezonde koolhydraten, die uw lichaam de belangrijkste bronnen van brandstof voor de beweging, de productie van warmte en chemische reacties. Kies complexe koolhydraten dan enkelvoudige koolhydraten om een ​​stabiele bloedsuikerspiegel te behouden. Groentesappen die complexe koolhydraten bevatten onder meer asperges, wortel, biet, kool, selderij, komkommers en tomatensap.