Grocery List voor een Low Calorie Diet

Grocery List voor een Low Calorie Diet

Ze sleutel tot gezond eten is low-calorie, voedselrijke variëteit. schappen supermarkt staan ​​vol met verleidelijke "vetarm" snacks, waarvan vele zijn geladen met suiker en conserveringsmiddelen. Stok met geheel natuurlijke voedingsmiddelen die veel maaltijd en snack opties. Vezelrijke producten zijn altijd een goede keuze, volgens CookingLight.com, want ze houden je gevoel volledige langer. variatie toe te voegen aan je boodschappenlijstje door het kopen van groenten en fruit die in het seizoen.

Bruine rijst

Bruine rijst is verpakt met voeding. Het geldt als een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld, volgens whfoods.com, want het is niet over-verwerkt. Een kopje gekookte bruine rijst levert ton van vezels en vitaminen in slechts 200 calorieën. Koop de basmati variëteit voor een lichtere, luchtiger smaak. Wees creatief en smaak toe te voegen door te koken met zoutarm kippenbouillon en gehakte uien of paprika. Probeer rijst als een ontbijtgranen met melk en kaneel.

eieren

eieren toe te voegen aan je lijst. Caloriearm dieet moet rijk aan eiwitten zijn. Een ei kan wel zeven gram eiwit slechts 70 calorieën. CookingLight.com lijsten eieren als een van de meest gezonde, veelzijdige voeding. Zij bevelen het toevoegen van eieren aan-plantaardige gebakken bruine rijst. Kook een paar eieren en maak een vetarm eiersalade te verspreiden op volkoren brood. Sauteer spinazie en uien op een smakelijk ontbijt omelet maken.

druiven

Stock uw koelkast met voedzame hapjes. Druiven zijn een heerlijk alternatief voor snoepjes of rozijnen. De Mayo Clinic houdt van hen, omdat ze een grote hoeveelheid vitaminen voor de calorieën. Een kopje van druiven bevat ongeveer 100 calorieën. Je zou hetzelfde aantal calorieën door het eten van slechts één ging een kopje rozijnen. Kijk voor biologische rode of groene druiven. Was ze onmiddellijk en verpakken ze voor een gemakkelijke on-the-go snacken.

Magere yoghurt

Magere yoghurt is een stevig ontbijt optie, omdat, in tegenstelling tot carb-dense granen, het bevat veel eiwitten om je lichaam brandstof. Acht ounces vlakte, magere yoghurt bevat slechts 140 calorieën, volgens CookingLight.com. Yoghurt is rijk aan-stemming het stimuleren van B12 en gezonde bacteriën. Koop gewoon, magere yoghurt en smaak met fruit, noten en honing. Gebruik yoghurt als een zure room alternatief voor gebakken aardappelen en stoofschotels.

popcorn

Gezonde snacks zijn cruciaal voor een caloriearm dieet. Ze beteugelen honger en houd je stofwisseling op een efficiënt tarief. De Mayo Clinic adviseert popcorn, en merkt op dat de drie-en-een-half kopjes lucht geknald popcorn bevat slechts 100 calorieën. Popcorn is rijk aan vezels en weinig natrium. Zoek een leuke, lucht popcorn popper voor ongeveer $ 20. Blijf weg van extra grote film-theater-baden van popcorn met boter en magnetron rassen die toegevoegde aroma's bevatten.