Grocery List voor een eiwitrijk dieet

Grocery List voor een eiwitrijk dieet

Als je op dieet bent, moet calorieën uit ergens te snijden, en vaak koolhydraten en vetten zijn de doelstellingen. Als gevolg daarvan veel gewichtsverlies plannen voorzien eiwit als primaire nutriënten. Eiwit biedt een aantal voordelen, waaronder het feit dat er meer calorieën te verteren dan koolhydraten of vetten, die kunnen bijdragen aan gewichtsverlies. Eiwit bevat ook de aminozuren die uw lichaam nodig heeft om spiercellen en andere weefsels te produceren door je hele lichaam. Als je na een eiwitrijk dieet, moet je altijd hebben veel eiwitrijke voorgerechten en snacks voor u klaar om u op koers te houden.

varkensvleesschillen

Hoewel varkensvleesschillen algemeen worden beschouwd als een junk food, ze zijn een van de weinige snacks hoog genoeg aan eiwitten en laag genoeg koolhydraten om geschikt voor een proteïne dieet. Volgens de officiële website van Turkey Creek Snacks, origineel verscheidenheid varkensvleesschillen bevat 80 calorieën per portie, met 5 g vet en 9 g eiwit. De portie bevat nul koolhydraten, maar smaken zoals barbecue kunnen zoetstoffen in de vorm van koolhydraten toegevoegd. Bovendien kunnen andere merken andere voedingswaarden hebben.

Beef Jerky

Beef jerky is nog een hapje eten die u kunnen helpen de stok met uw proteïne dieet, wanneer het verlangen naar junk food hits. Hoewel hoog in natrium, beef jerky meestal weinig vet en koolhydraten, maar veel eiwitten te zijn. Volgens de Daily Plate, een 1-oz. portie beef jerky bevat 0,5 g vet, 3 g koolhydraten en 15 g eiwit. Zoals met korst van varkensvlees, anders dan "originele" smaken kunnen zijn koolhydraten en vetten toegevoegd. Als je niet van rundvlees, sommige merken hebben ook kalkoenen en kippen schokkerige producten, die meer aantrekkelijk kunnen zijn.

Vis

Grocery List voor een eiwitrijk dieet

Vis is een goede bron van eiwitten, zoals de meeste soorten lage vet en koolhydraten bevatten. Echter, sommige vis bevatten een hoog vetgehalte, zoals meerval, makreel, sardines en zalm. Gelukkig, het vet in dit soort vis is meestal onverzadigd, die als gezond. Volgens de American Heart Association, consumeren omega-3 vetzuren gunstig is voor de algehele gezondheid, omdat deze vetten kunnen helpen verminderen cholesterol en bloeddruk. De American Heart Association raadt ten minste twee keer per week eten van vette vis.

Deli Meat

Grocery List voor een eiwitrijk dieet

Deli vlees, zoals kalkoen, kip, ham en rosbief, kan handig zijn snacks, of op een broodje of niet. De meeste van deze vleessoorten bevatten weinig vet, wat bijdraagt ​​tot het verminderen calorie-inhoud. Echter, vleeswaren ook veel natrium, die wordt gebruikt voor smaakstof zijn.

Zuivelproducten

Grocery List voor een eiwitrijk dieet

Zuivelproducten, zoals melk, kaas en yoghurt bevatten variërende hoeveelheden eiwitten en vet. Bovendien, zuivelproducten bevatten koolhydraten, zodat je hun voedingswaarde dient te beoordelen als je op een koolhydraatarm dieet. Een zuivelproduct dat is laag in koolhydraten is kwark, en er zijn ook vetarme versies beschikbaar. The Daily Plate merkt op dat een merk van magere cottage cheese bevat 15 g eiwit, 4 g koolhydraten en 2 gram vet.