Green Tea & Ginger Benefits

Groene thee of Camellia sinensis, is gebruikt voor de komende jaren om zijn geneeskrachtige voordelen. Veel van de voordelen voor de gezondheid zijn vanwege de overvloedige antioxidanten die van nature aanwezig in groene thee. Echter, als u een medische aandoening of op enige medicatie, bespreek het drinken van groene thee of het nemen van groene thee supplementen met uw arts. Bijvoorbeeld, degenen die bètablokkers of bloedverdunnende medicijnen mag geen groene thee gebruiken. En het nemen van aspirine met groene thee kan bloedplaatjes stoppen klonteren. Het kruid gember heeft ook een breed spectrum van therapeutische gezondheidsvoordelen. Bij sommige mensen kan zuurbranden veroorzaken. Bovendien, als u een medische aandoening of op enige medicatie, controleer dan eerst met uw arts. Ginger kunnen medicijnen zoals bloedverdunners, insuline, bètablokkers en barbituraten te intensiveren. Het kan ook het stimuleren van samentrekkingen van de baarmoeder, zodat zwangere vrouwen moeten controleren met een arts voordat u gember.

Misselijkheid

Gember wordt vaak gebruikt om te helpen verminderen misselijkheid. Mensen die last hebben van reisziekte zou kunnen profiteren van het nemen van gember supplementen of het drinken van gember thee voorafgaand aan de reis. Zwangere vrouwen kunnen het ook gebruiken om ochtendmisselijkheid te verlichten. Kankerpatiënten kunnen profiteren van het gebruik ginger misselijkheid die wordt veroorzaakt door chemotherapie verminderen.

Ontsteking

Gember kan helpen om ontstekingsziekten, zoals artritis te verlichten. Het heeft ook pijnstillende eigenschappen en kan helpen met diverse pijnen. Gember werkt aldus voor het remmen van de productie van cytokinen die ontstekingen stimuleren. Gember kan ook het stimuleren van de bloedsomloop, die pijn in de gewrichten ontlast.

antioxidanten

De anti-oxidanten in groene thee hebben vele voordelen voor de gezondheid. Deze omvatten het verlagen van schadelijke cholesterol. Antioxidanten kunnen de uitscheiding van cholesterol bevorderen en blokkeren wordt geabsorbeerd. Antioxidanten kunnen ook helpen voorkomen atherosclerose. In het algemeen antioxidanten te vernietigen vrije radicalen, die gezonde cellen beschadigen.

Kanker

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, is groene thee in verband gebracht met een lagere incidentie van kanker. Specifiek kan de polyfenolen of antioxidanten --- --- nature in groene thee te dwarsbomen de groei van kankercellen en doodt de kankercellen die al aanwezig zijn. Dit geldt voor vele soorten kanker, zoals eierstokkanker, pancreaskanker, colorectale, blaas en borstkanker.

Andere voordelen

Gember kan ook helpen bij de spijsvertering, voorkomen bloedstolsels door het verhogen van de bloedcirculatie en versterken van een slechte eetlust, en het kan ook helpen bij het verlichten van verkoudheid, allergieën en de griep. Groene thee kan ook helpen om de bloedsuikerspiegel, steun spijsvertering beheersen, verminderen ontstekingen voor aandoeningen zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn en helpen om de lever te beschermen.