Gratis Online Weight Loss Meal Plans

Gratis Online Weight Loss Meal Plans

Er zijn een aantal gewichtsverlies programma's beschikbaar op het internet. De Mayo Clinic zegt een effectieve gewichtsverlies maaltijd plan omvat voedsel uit alle belangrijke groepen levensmiddelen. Daarnaast moet een dieet maaltijd plan voedsel gemakkelijk te vinden in de supermarkt te bieden en moeten beheersbaar zijn voor elk budget, volgens de Mayo Clinic. Het plan moet ook de juiste hoeveelheden calorieën en voedingsstoffen voor een veilig gewicht te verliezen en ook moet aanmoedigen. De meeste gratis online gewichtsverlies dieet maaltijd plannen bieden basisinstrumenten maar vereist wat werk uit de dieter.

mijn Piramide

Het Amerikaanse ministerie van My Piramide plan van Landbouw maakt gebruik van informatie die door de dieter om een ​​persoonlijk dieet plan te maken. Het plan omvat het dienen aanbevelingen uit elke voedselgroep met behulp van de My piramide voedsel gids. De My Piramide plan voorziet in informatie over de keuzes uit elk van de voedselgroepen samen met portiegroottes en voorbereiding suggesties. De My Piramide plan staat ook de dieter aan het dieet maaltijd plan af te drukken, samen met een tracking-vorm om te helpen met maaltijd planning. De My Piramide plan biedt begeleiding, maar vereist dat de dieter zelf maaltijden te creëren.

Maak een dieet

De National Heart Lung and Blood Institute en de National Cholesterol Education Program hebben een interactieve website genaamd Maak een dieet gemaakt. Terwijl dit dieet maaltijd plan die specifiek is gericht op mensen met gezondheid van het hart nodig heeft, kan het werk voor iedereen. Het aanmaken van een dieet programma biedt twee plannen, het "hart gezond" en de "TLC." De "Heart Gezond" plan is een vetarm dieet maaltijd plan aanbevolen om te helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten. De "TLC" plan is zelfs nog minder vet en wordt aanbevolen voor degenen die een groter risico op een hartaanval. Het aanmaken van een dieet programma maakt een caloriearm dieet op basis maaltijd plan op basis van de dieter's leeftijd, geslacht, lengte en activiteitenniveau. De maaltijd plan omvat ook natrium en vet doelen. De dieter maakt vervolgens maaltijden uit een lijst-gedeelte gecontroleerde voedsel, terwijl de calorieën, vet en natrium worden bijgehouden. In aanvulling op de lijst met voedsel en menu bouwer, maak een dieet biedt ook tip lakens op uit eten gaan, hart gezond koken en boodschappen doen.

calorieën tellen

CaloriesCount.org is een gratis online programma van het gewichtsverlies. Net als bij de andere programma's, wordt een dieet maaltijd plan gemaakt op basis van informatie van de dieter. Naast het leveren van calorie doelen, de website biedt ook gratis weekmenu's. Deze menu's zijn voorzien van een boodschappenlijstje en gemakkelijk om recepten te volgen. Het programma biedt ook een optie om andere voedingsmiddelen te vervangen als de dieter niet tevreden is met een aantal van de menu aanbod. In aanvulling op de maaltijden, CaloriesCount.org biedt een gratis online voedingsdagboek dat calorieën berekent. De site biedt ook hulpmiddelen en tips voor het verhogen van de activiteit.