Gratis Light Meal Plans

Gratis Light Meal Plans

Na een lichte maaltijd plan heeft veel belangrijke voordelen: het kan vrij te maken schema's, het verbeteren van de gezondheid waarden van voedsel dat je eet en geld besparen. De eenvoudigste en meest geschikte vrije plan voor lichte maaltijden is er een die je zelf maken en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Bestaande gezondheid en welzijn organisaties en publicaties bieden vooraf ingestelde alternatieven, als goed.

voordelen

Stel maaltijd plannen neem de tijd voor te bereiden up-front, maar ze tijd en geld besparen op de lange termijn. Met behulp van een boodschappenlijstje voor alle maaltijd ingrediënten te dekken wordt voorkomen dat last-minute runs naar de winkel en knip impulsaankopen. Voorbereiding van uw eigen lichte maaltijden is ook goedkoper en bijna altijd gezonder dan het kopen van bereide voedingsmiddelen, meeneem of restaurant maaltijden. Eindelijk, na een vooraf ingestelde menu plan of het maken van een origineel plan kan mensen helpen zich aan strikte diëten en eten gezonder voedsel.

bronnen

Veel voedsel tijdschriften die zich richten op gezond eten en voedzame recepten bieden gratis monster plannen in kwesties die beschikbaar zijn in openbare bibliotheken. Dezelfde bladen kunnen ook hun plannen online aan te bieden. Sommige fitness organisaties en personal trainers bieden ook op maat gemaakte menu plannen om te helpen hun klanten gewicht te verliezen of te maken gezondere voedingskeuzes. Hoewel ze niet gerangschikt in een geplande formaat, kookboeken die zich richten op gezond eten ook brede proeverijen van recepten die goed past in iedere lichte maaltijd plan.

maatwerk

De planning van uw eigen maaltijden is een van de beste manieren om een ​​licht menu plan te volgen, omdat het zorgt voor meer controle dan vooraf ingestelde menu's te doen. Maaltijden Matter stelt afronding van een groep potentiële recepten, het kiezen van de beste aanbiedingen, het maken van een uitgebreide boodschappenlijstje van benodigde ingrediënten en winkelen voor de maaltijden een keer per week. Cooking Light tijdschrift benadrukt dat restjes en lichte convenience maaltijden ook af en toe een rol kunnen spelen bij gezonde plannen. Bij het aanpassen van, adviseert de Mayo Clinic afstemmen keuzes aan uw schema, levensstijl, persoonlijkheid en voedsel favorieten.

sample Plan

Een week de moeite waard van een gezond ontbijt kan onder meer staal gesneden havermout, vezelrijk ontbijtgranen, volkoren pannenkoeken, een vegetarisch omelet, ontbijt tortilla, magere yoghurt parfait en proteïne shake met vers fruit bij elke maaltijd. Voor lunches, overweeg chef's salade, diner restjes, een lean Deli sandwich, tonijnsalade, groentesoep, licht pasta salade of hardgekookte eieren met groenten en crackers. Gezonde diners kunnen zijn roerbak, gegrilde tofu kebabs, vetarme gebakken rijst, mager geroosterd vlees met groenten, volkoren pasta met saus, een pittige curry of een volkoren pizza.

overwegingen

Een gezonde lichte maaltijd plan omvat een balans van voedingsstoffen, met inbegrip van magere eiwitten, complexe koolhydraten en onverzadigde vetten. Het beschikt over dagelijkse porties van volle granen, magere zuivel, groenten, fruit en magere eiwitten, zoals MyPyramid suggereert, en het beperkt ook transvetten, verzadigde vetten, natrium, toegevoegde suiker en cholesterol. Er is geen garantie dat een lichte maaltijd plan zal leiden tot gewichtsverlies of een betere gezondheid. Te werken aan het bereiken van die doelen en meer informatie krijgen over elke maaltijd plan, praat met een arts.