Gratis Homemade Recept voor Acne

Gratis Homemade Recept voor Acne


Acne lijkt altijd te verschijnen net toen het minst verwacht en vlak voor een aantal belangrijke gebeurtenis. De behandeling en het voorkomen van acne is uitgegroeid tot een big business met een overvloed aan acne medicijnen beschikbaar. Helaas zijn veel van deze producten kan leiden tot irritatie en uitdroging van de huid, waardoor roodheid en jeuk. Het maken van uw eigen zelfgemaakte acne reinigingsmiddelen en maskers kunt u natuurlijke, veilige ingrediënten die helpen bij het opruimen van acne en ter voorkoming van terugkerende, zonder de irritatie en roodheid te gebruiken.

instructies

acne Cleanser

1 Mix 1/4 kopje zuiveringszout met ongeveer 1/8 kop van water. Meng in 1 eetlepel water in een tijd totdat de pasta is dik en niet te vloeibaar.

2 Breng de cleanser op het gezicht, het vermijden van de huid rond de ogen. Maak cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen aan het werk in het mengsel. Laat de pasta drogen gedurende ongeveer 5 tot 10 minuten.

3 Voorzichtig Spoel de reiniger uit het gezicht met behulp van warm, maar niet heet, water. Pat droog met een handdoek. Herhaal stap 1 tot 3 maal per dag om de huid schoon te houden en helpen bij het voorkomen van acne zich te vormen.

acne maskers

4 Rooster één grote appel, met de huid op, in een mengkom. Rood of groene appels zal werken.

5 Mix in ongeveer 1/8 kop honing met de geraspte appel. Meng enkel tot het mengsel bij elkaar houdt en is vrij dik in de consistentie.

6 Breng de appel / honing mengsel met een vers gewassen gezicht; verspreid het masker over het hele gezicht met de vingertoppen en vermijd de huid rond de ogen. Laat de op het gezicht voor ongeveer 15 minuten mengsel.

7 Spoel de appel / honing mengsel off van het gezicht met een washandje. Spoel met warm, niet warm, water en dep droog met een handdoek. Herhaal dit drie keer per week te helpen opruimen acne en voorkomen.

Hints

  • Laat de appel / honing mengsel gaan de gootsteen of het zou kunnen leiden tot een verstopte gootsteen.
  • Probeer de mengsels op een klein stukje huid te controleren op eventuele gevoeligheid voor het aanbrengen over het hele gezicht.