Grapefruit Richtlijnen Diet

Het grapefruit dieet is over het algemeen laag in calorieën en is gecentreerd rond het eten van een specifieke combinatie van voedingsmiddelen die zogenaamd aanmoedigen het verbranden van vet. De grapefruit, die vezels en vitamine C bevat, is in het hart van het dieet.

dieet Richtlijnen

De grapefruit dieet is ontworpen om strikt voor 12 rechte dagen worden gevolgd. Dan, lijners te eten krijgen wat ze willen voor twee dagen. De cyclus wordt vervolgens herhaald tot gewichtsverlies doelen worden gehaald. Dieters moeten eten totdat ze vol zijn, en ze moeten de juiste combinatie van voedsel dat wordt aanbevolen in het dieet plannen te eten. Het is om dubbele of driedubbele delen van toegestane voedingsmiddelen aanvaardbaar om te voelen tevreden. Beperk cafeïnehoudende dranken niet meer dan één kop bij elke maaltijd. Resist eten tussen de maaltijden. Gebruik boter zoals gewenst om te koken en smaak voedingsmiddelen.

toegestane Foods

Grapefruits zijn een belangrijk onderdeel van het dieet wegens hun chemische eigenschappen, waarvan is aangetoond dat gewichtsverlies te bevorderen. Een studie uitgevoerd door het Scripps Clinic vond dat grapefruit bevordert gewichtsverlies door het verminderen van insuline niveaus. Andere toegestane voedingsmiddelen zijn groene en rode uien, erwten, wortelen, sla, broccoli, radijs, paprika, kool en spinazie.

verboden Foods

Dit dieet verbiedt het gebruik van zetmeel en suikers. Brood, aardappelen en desserts zijn verboden. Ook, witte uien en selderij zijn niet aanvaardbaar keuzes.

Maaltijden

Ontbijt moet bestaan ​​uit de helft van een grapefruit, twee stukken van bacon en twee eieren. Lunch moet bestaan ​​uit de helft van een grapefruit, een salade met toegestane groenten en elke soort van dressing, en elke soort van vlees in elke hoeveelheid. Het diner dient te bestaan ​​uit een halve grapefruit, onbeperkt toegestane groenten gekookt in kruiden en boter, en elke soort van vlees of vis in elke hoeveelheid. Voor het slapen gaan, kan lijners ofwel een glas magere melk of tomatensap hebben.