Gordels voor Weight Loss

Gordels voor Weight Loss

Een van de vele gewichtsverlies rages die duikt van tijd tot tijd is het idee dat je kunt afvallen met een gordel. Vrouwen ook gebruik maken van gordels en andere shapewear in te houden en glad uit lichaamsvet, en sommigen gebruiken ze bij de inspanningen om gewicht te verliezen en scherpen hun lichaam na een bevalling. Een gordel kan bieden een aantal esthetische resultaten, maar het zal niet genoeg op zijn eigen om u te helpen gewicht te verliezen.

Gordels zijn niets nieuws

De trend van het dragen van een korset of afslankende wrap is niet nieuw, en verschillende culturen van deze methode door de eeuwen heen hebben gebruikt, in het bijzonder om te gaan met de zwangerschap gewichtstoename. Veel gordels werken door zuigen in lichaamsvet en het samendrukken van het lichaam. Sommige gordels omvatten warmte. A "Fox News Magazine" artikel legt uit dat een omslag ontworpen om slanke taille beweert maar liefst 4 inch van de buik af te nemen door het zweten.

Hoe Girdles zou kunnen helpen

Er zou wat gewicht aan deze rage. In de "Fox News Magazine" artikel, voedingsdeskundige Franci Cohen en Cora Harrington, oprichter en hoofdredacteur van het blog, "The Lingerie Addict," besprak het dragen van een gordel of een vergelijkbaar type straatverbod kledingstuk. Ze legde uit dat het voorkomt dat je van het eten van grote maaltijden of een opgeblazen gevoel voedingsmiddelen omdat het duwen op je taille en die het brengt in de taille spieren en geeft hen ondersteuning. Dit kan helpen u in minder calorieën - die denkbaar zou kunnen helpen je wat gewicht te verliezen - en het creëren van een sterkere buikspieren.

Hoe Girdles Might Hurt

Het dragen van een beperking van kledingstuk als een gordel zou ook een aantal gezondheidsproblemen veroorzaken. Zo kan het een gebrek aan bloedtoevoer aan organen en druk de organen in een abnormale positie. Het kan ook compressie van de zenuwen, blaasontsteking en reflux veroorzaken. Om het risico te verminderen, dragen de onderkleding niet langer dan drie uur per keer. Als een gordel is pijnlijk of te strak, kiezen voor een lichtere, minder beperkende versie.

Er is een betere manier

De gezondste en meest effectieve manier om gewicht te verliezen is door middel van een dieet en lichaamsbeweging. Je moet streven naar cardiovasculaire oefening en krachttraining uit te voeren om het gewicht en vet te verliezen door je hele lichaam. Een gezond dieet zal je ook helpen gewicht te verliezen. The Weight-control Information Network legt uit dat 1/2 tot 2 pond per week is een gezonde mate van gewichtsverlies na uw eerste inspanningen, waarbij je meer gewicht in een snellere tijd zou kunnen verliezen.