Good Foods te eten voor Voetbal Practice

Voetballers calorieën verbranden tijdens de training - zo veel als een duizend calorieën voor elk half uur spelen en zo veel als 10.000 tijdens de zomer workouts. Dat is een hoop energie die een speler nodig heeft om een ​​voorraad op voor het uitgaan om te oefenen. Echter, veel voetballers zelden na te denken over de beste voedingsmiddelen te eten - alleen over de grote hoeveelheden voedsel te eten. Dat is de verkeerde manier van denken.

denk Koolhydraten

Koolhydraten hebben gekregen een slechte rap in het dieet wereld in de afgelopen jaren, maar ze zijn essentieel voor atleten. Deze zullen de energie om de korte uitbarstingen van activiteit nodig om een ​​praktijk overleven behandelen leveren. Denk na over volkoren brood en pasta's in aanvulling op eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals eieren en mager vlees. Vermijd gebakken voedsel. Als dit een ochtend praktijk, overweeg dan eieren, volkoren toast of bagel en wat fruit. In de middag, na te denken over gebakken kip, nonbuttered volkoren broodjes en noedels. Bij het eten van koolhydraten, vermijd wit brood en andere items die fungeren als suiker in het spijsverteringsstelsel. Tussen praktijken, Munch op trail mix of volkoren crackers.

Maak Key Vervangingen

Als het team is uit te gaan om te eten voordat de praktijk na te denken over manieren om de inname van voedsel beter te maken. In plaats van het eten van een bord frietjes, vraag dan om een ​​gepofte aardappel of, nog beter, zoete frietjes. Eet de bevroren yoghurt in plaats van ijs. Ga met de kip sandwich over de hamburger. Eet plakjes van Turkije in plaats van ham. Op deze manier krijg je een gezonde koolhydraten en eiwitten waarvan de energie blijft plakken met u op het voetbalveld.

Niet te veel eten

Dit kan het moeilijkste ding om te achterhalen zijn. Spelers moeten om calorieën te herwinnen om beter te spelen, maar ze willen niet traag van het eten van te veel te voelen (of kramp). Kijk voor lichtere voedingsmiddelen op te vullen, zoals groenten en fruit in plaats van chips en koekjes. Meest atletische trainers adviseren spelers om te eten tot ze het gevoel verzadigd, dat is een manier om ervoor te zorgen dat grote of kleine spelers krijgen een goede maaltijd. Vergeet niet, het is fijn om te eten, gewoon niet kloof op de slechte dingen.