GolfWorks Shaft Trimmen Instructions

Trimmen golf schachten voordat u ze in een clubhoofd te installeren is het belangrijkste onderdeel van het assemblageproces. De meeste as fabrikanten maken met inachtname van een standaard lengte die u nodig heeft om een ​​aantal van de tip en een aantal Snijd het uiteinde van de as. Tip trimmen de as van invloed op de flex. Hoe meer je tip trim, zal de stijvere de as zijn. Trimmen van de kolf einde is waar je moet knippen uw lengte past. Tip trimmen instructies worden voorzien van de as, maar je zal moeten Mitre de as afhankelijk van uw metingen.

instructies

1 Meet het bedrag dat nodig vanaf de punt van de as door de instructies te snijden. Voor een stalen as, markeren met behulp van een permanent marker. Voor een graphite shaft, wikkel de as met een paar lagen van afplakband en markeer de lijn om met een permanent marker te snijden. De band wordt voorkomen dat de graphite shaft van versplinteren bij het snijden.

2 Gebruik de schacht frees of loodgieter slangen cutter om de stalen as snijden op uw merk. Zorg ervoor dat u dezelfde hoeveelheid druk uit te oefenen gedurende de snede, zodat het nog zal zijn. Een graphite shaft, gebruiken een handzaag met een staaf zaagblad om het risico van de as versplintering verminderen. Verwijder de tape van de assen na hen snijden.

3 Gebruik dezelfde tools om de as van het uiteinde te snijden. Om ervoor te zorgen dat u zich snijdt de as van de juiste lengte, steek de as in het clubhoofd en meet de lengte van de club. Maak een merkteken op de as aan de lengte die u wilt dat het is.

4 Verwijder de as van het clubhoofd en snijd het op uw plaatsen. Zorg ervoor dat het plakband weer te gebruiken op graphite shafts, samen met de ijzerzaag, zodat je niet de as beschadigen. Verwijder de tape van de assen na hen snijden.

Hints

  • Alleen tip trim de schachten volgens de instructies die bij de as. De instructies geef je alleen het bedrag af te trim de tip, tenzij anders vermeld.
  • Sommige schachten zijn tips, die niet tip kan worden bijgesneden taps. Als-taper getipt assen worden gesneden, dan zullen ze niet passen in het clubhoofd en de as wordt geruïneerd.
  • Snijden meer van de tip dan wordt aanbevolen kan de garantie op de as als het gebroken of beschadigd.